اجرای طرح تولید و عرضه کاهش سن و وزن گوشت مرغ در هرمزگان
طرح تولید و عرضه کاهش سن و وزن گوشت مرغ در هرمزگان از اول دی اجرا شد
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز خلیج فارس، مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: این طرح با هدف توسعه پایدار ، افزایش بهره وری ،افزایش صادرات و بهبود کیفیت گوشت مرغ همزمان در سراسر کشور اجرایی می شود. عباس زارعی افزود: در این طرح حداکثر کشتار مرغ 42 روزو وزن لاشه بین یک و هشت دهم تا دو کیلوگرم درنظر گرفته شده که در صورت وزن های بالاتر باید به صورت قطعه بندی شده در بازار عرضه شود. وی گفت: با اجرای این طرح کیفیت لاشه مرغ بهتر و چربی و دور ریز کمتری دارد و در کاهش هزینه تولد و خروج ارز از کشور هم تاثیر زیادی دارد. هرمزگان بیش از دویست و سی واحد مرغداری با ظرفیت شش میلیون و هشتصد هزار قطعه جوجه در هر دوره دارد.