هیات نظارت بر دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خراسان رضوی فعال شد.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، رئیس
هیات نظارت بر انتخابات خراسان رضوی گفت: با ابلاغ هیات مرکزی
حجت الاسلام والمسلمین علی مظفری افزود: در عین حال رئیس دادگستری و دادستان در مشهد و نیز هر شهرستان عضو هیات اجرایی انتخابات هم هستند.
او افزود: برای هر شهرستان حداقل 10 نفر از میان افراد شایسته معرفی شده اند و هیات نظارت بر انتخابات استان، سوابق و شرایط این افراد را بررسی کرده است و ترکیب هیاتهای نظارت شهرستانها هم مشخص و پنج نفر نهایی انتخاب شده اند.
وی افزود: این هیاتها در قالب برنامه زمان بندی انتخابات و هیاتهای اجرایی شروع به کار می کنند و مطابق اصل 99 قانون اساسی و قانون انتخابات ریاست جمهوری بر همه روند انتخابات نظارت کامل دارند.
حجت الاسلام والمسلمین مظفری گفت: دادگستری خراسان رضوی با تشکیل ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی، برنامه ریزی در این زمینه را آغاز کرده است که با آغاز فعالیتهای انتخاباتی کار این ستاد و شعب مربوط به آن هم شروع می شود.
او افزود: جلوگیری از وقوع جرم و تشکیل پرونده قضایی برای افراد متخلف به ویژه قبل از پایان انتخابات از جمله وظایف این ستاداست.