39 دستگاه دولتی و اعضای شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برای اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد در محلات با اولویت اجتماع محور، در بیرجند تلاش می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیرجند امروز در نشست شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بیرجند با بیان این مطلب گفت: طرح مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد در محلات با اولویت اجتماع محور یک طرح ملی است که برای اجرای آن 4 کمیته فرهنگی و پیشگیری، درمان، مقابله و حمایت و صیانت فعال هستند.
آقای فلاحی با بیان اینکه در اجرای این طرح ملی تا کنون هزار و 100 معتاد در 5 محله بیرجند شناسایی شده است افزود : حفظ سلامت اجتماع و ترغیب معتادان به درمان، تقویت مهارت های مقابله با اعتیاد و کمک به رفع معضل مواد مخدر از جمله اهداف این طرح است.
دبیر شواری هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز با اشاره به شناسایی 540 نوع مواد مخدر صنعتی در کشور گفت : از ابتدای سال تاکنون بیش از 25 تن انواع مواد مخدر در استان کشف و ضبط شده است که این کشفیات 27 درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش داشت .
آقای زندی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای درمان دانش آموزان معتاد در خراسان جنوبی وجود ندارد افزود : در این خصوص آموزش و پرورش در کنار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، نقش بسزایی در درمان دانش آموزان معتاد ایفا می کند .
وی با اشاره به اینکه تخریب پاتوق های معتادان به جد در دستور کار قرار گرفته است گفت: بر طبق ابلاغیه ی دولت، بیمه سلامت مکلف است هزینه درمان تمامی معتادانی را که سرپایی درمان شوند، با تعرفه دولتی پرداخت کند .
ناصری، فرماندار بیرجند نیز تأکید کرد نقاط آسیب دیده از اعتیاد در بیرجند مشخص و به شهرداری اعلام شود تا مسئولان شهرداری به همراه دادگستری اقدمات لازم را انجام دهند.
رئیس اداره بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد امام خمینی (ره ) استان هم گفت : از ابتدای امسال با شکل گیری تیم میدانی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، 60 خانواده پر آسیب در زمینه اعتیاد بازدید شدند که 20 نفر از افراد این خانواده ها تحت درمان کامل و 40 نفر نیز تحت درمان نگهدارنده با متادون قرار گرفتند و 12 زن آسیب دیده نیز به مراکز نگهداری بهزیستی منتقل شدند .
آقای صائب با بیان اینکه توانمندسازی خانواده های در معرض آسیب اعتیاد از اهداف کمیته امداد استان است افزود: اشتغالزایی برای این خانواده ها می تواند سبب تقویت اشتغال در شهرستان و کنترل و کاهش آسیب های اعتیاد شود .