در پی حذف حقوق دوومیدانی کاران؛
کارشناس دوومیدانی: فدراسیون آرتروز فکری گرفته است
محمدی گفت: برداشت هایی که از عملکرد فدراسیون می شود این است که بگوییم فدراسیون دچار آرتروز فکری شده است.
روح الله محمدی، کارشناس دوومیدانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: آرتروز بیماریای است که به مفاصل حمله میکند در نتیجه بیمار نمیتواند مفاصلش را به راحتی تکان دهد. اما آرتروز فکری بیماریای است که وقتی به انسان حمله میکند، فرد قدرت خلاقیتش را از دست می دهد، دیگر نمیتواند نوآوری کند، همیشه مستأصل است و قادر به یافتن راهحلهای جدید نیست. مغز هنوز هم این تواناییها را دارد اما چون آرتروز گرفته قادر به تفکر و خلاقیت نیست و نمیتواند تمام قدرت خود را بهکار بندد. این امر مصداق شرایط کنونی فدراسیون دوومیدانی است،
وی گفت: شخص اول فدراسیون در مصاحبه های خود می گوید؛ ساماندهی در بخش استان ها را فراهم کرده ایم و شیوه پرداخت های هدفمند به قهرمانان در برنامه فدراسیون است. این گفته جای تأسف دارد چرا که اینجانب در شهریورماه 95 به میزبانی سنقر-کرمانشاه مسابقات قهرمانی کارگران کشور را برگزار نمودم اما متأسفانه هیئت استان در تهیه تخته استارت درمانده و عاجز بود.
کارشناس دوومیدانی افزود: از طرفی نداشتن آگاهی وی از نحوه استعدادیابی جای تعجب است که علیرغم حضور رئیس فدراسیون در مسابقات مذکور با نیزة 800گرمی و وزنه 7کیلو 250 گرمی درصدد کشف استعداد سنین پایه در سنقر کرمانشاه بودند. وقتی قهرمان ملی توانایی تهیه نیازهای اولیه خود از قبیل غذا، البسه تخصصی و مکان مناسب تمرین را ندارد چگونه می تواند به کسب سکوی آسیایی و اخذ پاداش 50 میلیونی سازمان تیم های ملی فکر کند. با این تفاسیر اگر پرداخت حقوق غیرهدفمند گردد نتیجه بخش تر خواهد بود.
محمدی یادآورشد: جالب این جاست که کیهانی می گوید در زمینه پشتوانه سازی تیم های ملی تا کنون اقدامات موثری صورت نگرفته است و تصمیمات اشتباهی که پیش از این برای دو ومیدانی ایران اتخاذ شده نیاز به اصلاحات داشته و برای کمک به وضعیت کنونی دو و میدانی ایران سنجیده شده است.
وی افزود: گفته های کیهانی در این مورد جای بسی تأمل دارد، چراکه تمام زحماتی که بزرگان و سینه سوختگان این رشته تا به حال انجام داده اند، با مدیریت به ظاهر با کیفیت وی همخوانی ندارد.
محمدی خطاب به کیهانی گفت: رئیس خردمند و توانا اگر شما در بحث مدیریت دو و میدانی ایران، امانت دار ظرفیت های موجود هستید، باید با کمک هیات های استانی و تعامل با دستگاه های مربوطه، در جهت توسعه پایدار دو و میدانی گام بردارید. هیچ می دانید که توسعه پایدار یعنی برقراری عدالت در نحوه توزیع منابع مالی و فرصت برای اعم جامعه دوومیدانی؛ نه انحصاری کردن تصمیمات و انداختن توپ در زمین سازمان تیم های ملی.
وی افزود: چرا کیهانی در حفظ داشته های فعلی خود نمی کوشد و مربیانی که سال ها عاشقانه و صادقانه به جوانان این مرزوبوم خدمت کردند را با تهدید نمودن شاگردانشان از قبیل در اختیار نگذاشتن امکانات فدراسیون و عدم اعزام به مسابقات برون مرزی، افراد مذکور را ملزم به منزوی نمودن و جدا شدن از مربی می کنید.
کارشناس دوومیدانی گفت: ضرورت دارد جامعه دوومیدانی اعم از مربیان، ورزشکاران، پیشکسوتان و... هوشمندانه تر از این اشعار پوپولیستی عمل کنند و برای رفع مشکل چاره ای بیاندیشند.