130 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان خوزستان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی خوزستان گفت : در آذر
محمد مشکورزاده افزود : در سال گذشته تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک استان
حدود 4 هزار تن بوده است که بیش از 3 درصد از کل تولید گوشت
مرغ استان می باشد.
مرغ بدون آنتی بیوتیک به مرغی گفته
می شود که در طول دوره پرورش آن از هیچ آنتی بیوتیک مجاز
و یا غیر مجاز استفاده نشده است و موجب افزایش کیفیت گوشت مرغ و بهبود مزه آن می شود.