رئیس جمهور: انسان خلق شده است تا حقیقت را بگوید اما صهیونیست ها همانگونه که عرصه های انسانی را تحریف کرده اند بخشی از رسانه های بین المللی را نیز به انحطاط و تحریف کشانده اند.
رئیس جمهور: آنها که فکر می کنند با محدود کردن فضای آزادی می توانند دوام پیدا کنند در اشتباهند
به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار گفت: آنها که فکر می کنند با محدود کردن فضای آزادی می توانند دوام پیدا کنند در اشتباهند چرا که اگر این گونه بود همه طاغوتها و دیکتاتورها ابدی می شدند.
آقای احمدی نژاد پس از سخنان چند تن از خبرنگاران و اصحاب رسانه افزود: در هر حوزه ای که فعالیت می کنیم دائم باید متوجه رفتارمان باشیم.
وی گفت: حوادث و اخبار از ابتدای خلقت بوده است و تا استقرار حکومت جهانی ادامه پیدا می کند و در این بین باید همه به تکلیف خود عمل کنیم و به فکر تعالی و خدایی شدن باشیم.
وی گفت: انسان نیازمند عدالت ، آزادی و کرامت است و وقتی همه این مؤلفه ها فراهم شد ویژگی آزادگی در انسان پیدا می شود و آزادگی بالاتر از آزادی و عدالت است چرا که شاید کسی تحت ظلم قرار بگیرد اما آزادگی اش مخدوش نشود.
احمدی نژاد گفت: رها شدن از همه تعصبات قومی و قبیله ای و رنگ های گوناگون به معنای آزادگی است.
رئیس جمهور گفت: آزادگی به معنای دفاع از حقوق مظلومان و ایستادگی مقابل ظالمان است.
وی افزود: عرصه خبرنگاری از عرصه هایی است که فرد می تواند در آن آزادگی اش را حفظ کند.
رئیس جمهور گفت: اگر آزادگی حفظ شود همه شبکه های صهیونیستی حاکم بر رسانه های بین المللی درهم خواهد شکست.
احمدی نژاد افزود: آزادگی یعنی اینکه انسان خود و عظمتش را به چیزهای کوچک نفروشد.
وی گفت: یکی از وجوه اینکه دائم باید به وجود امام و انسان کامل متذکر شویم احیای روح آزادگی در انسان است.
وقتی انسان همین آخرین نقطه کمال را هدفگیری می کند دیگر به مراتب پایین تر تن نمی دهد.
رئیس جمهور افزود: کسی که بنده خداست به دیگر بندگی ها تن نمی دهد و آزاد و آزاده می شود.
احمدی نژاد با اشاره به فرا رسیدن شبهای قدر گفت: بیایید برای خود و دیگران دعا کنیم تا خداوند به همه آزادگی بدهد انسان آزاد حتی در مواجهه با دشمنی که زمین خورده و تسلیم شده است لگد نمی زند. انسان آزاده وقتی قدرت امضا کردن به دستش افتاد عقده ها و تمایلات شخصی خود را تحمیل نمی کند. انسان آزاده وقتی به منصبی رسید خود را گم نمی کند.
رئیس جمهور با اشاره به شکایت از برخی اصحاب رسانه و برخوردهای تند با آنان افزود: چه خبر است تا از شما انتقاد کردند دنیا زیر و رو شد اگر فضایی ایجاد شود که 75 میلیون انسان مطلع نشوند آیا خدا هم نمی بیند.
احمدی نژاد تصریح کرد: این وضع بد است ما نظام جمهوری اسلامی هستیم و باید پرچمدار تحمل و عدالت باشیم؛ البته اگر جایی حقوق فردی تضییع و به او اتهامی زده شود برخورد کردن طبیعی است.
وی با ابراز تأسف از بازیهای سیاسی برخی رسانه ها گفت: رسانه ها باید آزادگی داشته باشند و حقیقت را بگویند حتی اگر علیه خودشان باشد و اصلاً ایجاد رسانه برای بیان حقایق است.
احزاب هیچگاه در دل مردم ایران جا نداشتند
رئیس جمهور گفت: احزاب و گروههای سیاسی هیچگاه در دل مردم ایران جا نداشته و اصلاً جا نیفتاده اند.
احمدی نژاد افزود: نمی دانم چه اشکالی در احزاب سیاسی وجود دارد که در دل مردم جا ندارند و بعضی ، وقتی با این موضوع مواجه می شوند به مردم توهین می کنند مانند کسی که وقتی زورش به من نرسید به ملت توهین کرد.
رئیس جمهور تصریح کرد: این افراد خیال می کنند ملت عقب افتاده اند در حالی که مردم بسیار عمیق تر از آنان می فهمند و آنچه که آنان در آیینه نمی بینند ملت در خشت خام می بینند اما اگر بیان نمی کنند به این معنی نیست که متوجه نمی شوند.
آقای احمدی نژاد گفت: برخی می خواهند ملت را کوچک کنند و در قالب های خود جا دهند اما ملت ایران همه قالب های تحمیلی را در هم خواهد شکست زیرا ملت ما با فرهنگ است.
رئیس جمهور افزود: نه فقط قالب ها را نمی شود تحمیل کرد هیچ مفهومی را نیز نمی توان تحمیل کرد.
آقای احمدی نژاد گفت: ما همواره باید انقلاب اسلامی را درک و تعریف کنیم همانطور که باید نهضت پیامبر (ص) و حقیقت دین را تعریف کرد و الا فرجام مدعیان دینداری در مسیحیت به قرون وسطی می رسد.
رئیس جمهور افزود: باید بگوییم که پیامبر (ص)، دین اسلام و کتاب برای چه آمده است.
آقای احمدی نژاد گفت: انقلاب اسلامی برای رهایی ، تعالی ، کرامت ، آزادی ، آزادگی ، عبودیت و پرستش خدا و عشق به انسان آمد تا انسانها محترم شمرده شوند.
رئیس جمهور افزود: انسان آنقدر محترم است که خداوند به پیامبر خاتم (ص) که عزیزترین موجود و نزدیک ترین انسان به خدا و جلوه تام و تمام الهی است فرمود رابطه اش با مردم باید ذکر و تذکر باشد و خودشان را ، حقیقت خودشان را ، خدا ، تعالی ،کمال و راه درست را به یادشان بیندازد.
آقای احمدی نژاد اضافه کرد: خدا به پیامبر (ص) تأکید کرد که او فقط ذاکر و یادآوری کننده است و خداوند بر پیامبر(ص) سیطره بر انسانها را قرار نداده است.
درباره توقیف وبلاگ ها به قوه قضائیه نامه می نویسم
رئیس جمهور گفت: در خصوص توقیف وبلاگ ها به مسئولان قوه قضائیه چندین بار گفته ام و مشغول تنظیم نامه ای در این خصوص به قوه قضائیه هستم.
آقای احمدی نژاد در ادامه سخنانش افزود: با وجود خون پاک شهدا و این همه مبارزات فکر نکنیم می توانیم با استفاده از امکانات مردم خود را تثبیت کنیم و بالا ببریم زیرا یک تاریخ مبارزه صورت نگرفته است که ما به قدرت برسیم .
رئیس جمهور گفت: اگرچه دولت ضعف هم دارد اما نباید طوری وانمود کرد که دولت هیچ کاری نکرده است .
آقای احمدی نژاد افزود: یقین دارم آن قدر قلم ، زبان ، چشم و اندیشه آزاده در این سرزمین هست که احدی قادر نخواهد بود حقایق را از مردم پنهان کند.
وی خطاب به نماینده خبرگزاری مهر که از نبود عدالت رسانه ای گلایه داشت گفت: هرجا موردی بود بگویید رسیدگی می کنم و به شوخی گفت بودجه شما را هم می دهیم.
آقای احمدی نژاد در ادامه خطاب به نماینده وبلاگ نویسان که ادعا می کرد بسیاری از وبلاگ های ولایی توقیف شده است افزود: بالاخره باید تحمل کنید زیرا ایستادن پای حق، سیلی خوردن می خواهد و فکر نکنیم حالا که جمهوری اسلامی شده ، همه چیز خوب است و تبعیض و بی عدالتی نیست.
وی گفت: قبل از انقلاب باورم این بود که وقتی انقلاب پیروز شود عمل صالح آسان می شود اما کمتر از سه ماه پس از پیروزی انقلاب به این نتیجه رسیدم که عمل صالح سخت تر است.
رئیس جمهور در عین اینکه این وبلاگ نویس را به حوصله بیشتر توصیه کرد قول داد این موضوع را از طریق قوه قضائیه پیگیری کند.
آقای احمدی نژاد گفت: بعید می دانم مسئول قوه قضائیه در این توقیف ها نقشی داشته باشد و شاید وی در جریان هم نباشد.
وی افزود: نباید کسی که در قوه قضائیه قدرتی دارد بگوید من این طور تشخیص دادم و این وبلاگ ها را توقیف کردم.
در میان سخنان رئیس جمهور ، خبرنگاری گفت: آقای رئیس جمهور پیگیری کنید تا آن آقازاده ای که پیش برادرش رفته است باز گردد .
رئیس جمهور در پاسخ گفت: همه کارها را از من نخواهید خودتان هم اقدام کنید من که پیشانی سفید شده ام.
آقای احمدی نژاد در پاسخ به گلایه مسئول جامعه عکاسان نیز گفت: سعی می کنیم امسال در جلسه ای در خدمت عکاسان هم باشیم.
پیام های ما باید جهانی باشد
رئیس جمهور گفت: نمی دانیم عیب است یا حسن هرچه هست ولی ملت را دوست داریم و به این دوست داشتن افتخار می کنیم.
احمدی نژاد افزود: یکی از دعاهای من همیشه این است که خدایا این دوست داشتن را از ما نگیر.
وی در ادامه به شرایط امروز اشاره کرد و گفت: هر یک از ما در بستر فکری و تحلیلی مشخصی می اندیشیم و تصمیم می گیریم بنابراین هدف ما این است بستر اندیشه و تحلیل جامعه را یکسان کنیم و اگر بستری که همه ملت می اندیشند یکسان باشد همدلی ها بیشتر می شود .
رئیس جمهور افزود: واقعیت این است که اکنون ما در متن تحولات بزرگ تاریخی قرار داریم و جامعه بشری در مسیر کمال خود از پیچ تندی می گذرد.
وی ادامه داد: ایدئولوژی هایی به طور سازمان یافته300 تا 400 سال در دنیا حاکم بودند اما اکنون با بن بست مواجه شده اند به ویژه که جامعه بشری بزرگ شده است و انسان ها بزرگ شده اند و باید هم بزرگ شوند.
رئیس جمهور گفت: این جهانی شدن خوب است انسان باید جهانی شود و این تحولات اتفاق می افتد بنابراین نگاه ما به انسان ها باید جهانی باشد.
آقای احمدی نژاد افزود: پیام های ما باید جهانی باشد و پیام های ملی ، جغرافیایی و طایفه ای دیگر پاسخ نمی دهد.
صدا و تصویر دارد.
مردم آمریکا و اروپا مظلوم و اسیرند
رئیس جمهور گفت: اگر حقیقت انسانی را مبنا قرار دهیم، مردم آمریکا و اروپا هم مظلوم و اسیرند همان طور که مردم آفریقا و آسیا مظلومند.
احمدی نژاد در ادامه سخنانش در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار افزود: برخی به من می گویند چرا مرتب واژه جهانی را به کار می برم و از من می خواهند به جای این واژه از واژه دنیای اسلام استفاده کنم که پاسخم به اینها این است که همه بشر تحت هجمه مستکبران بوده اند و هستند و برای مقابله با مستکبران باید همه بشر را بسیج کنیم.
وی گفت: مثلاً اگر کسی به ایران حمله کند و به اقوام گوناگون بگوییم هر کس از خودش دفاع کند آیا پیروزی حاصل می شود؟ باید به همه ایران بگوییم که از خود دفاع کنند.
آقای احمدی نژاد افزود: همان طور که در جلسه اخیر با دانشجویان عرض کردم ، تحولات جهان با اینکه چه کسی آن را مدیریت کند فرق دارد و ابتدا باید رفتار و مطالبات مردم را در نظر داشته باشیم سپس مدعیان مدیریت این مطالبات را زیر نظر بگیریم.
رئیس جمهور پیچیدگی های فضای سیاسی را بسیار گسترده خواند و گفت: شاهد نظام هایی بوده ایم که دو میلیون شهید داده اند اما تیمی که سر کار آمد مقابل مردم بود.
وی افزود: باید مراقب باشیم تا برخی در جهان به راحتی مواضع ما را رد نکنند بنابراین موضع ما باید در مقابل مردم اروپا و آمریکا و در قبال رهبران آمریکا و اروپا فرق کند.
آقای احمدی نژاد گفت: از نظر ما مردم آمریکا و اروپا هم مظلومند و اگر این گونه فکر کنیم نوع ادبیات ما تغییر می کند.
رئیس جمهور ادامه داد: برخی فکر می کنند آن قدر هنرمندند که می خواهند خط مرز ما را با دشمن به تهران بکشانند در صورتی که هنر این است که طاغوت ها را از ملت ها جدا کنیم.
اگر حقایق راحت مبادله شود مستکبران در هم می شکنند
رئیس جمهور گفت: هیچگاه در تاریخ مشاهده نشده است که انسان های موحد مخالفان خود را به سحر و جادو متهم کنند.
احمدی نژاد افزود: البته همیشه عکس آن اتفاق افتاده است یعنی مدعیان و زورگویان به علت این که در منطق کم می آوردند جبهه توحید را به سحر و جادو متهم می کردند و نمونه آن اتهام بر پیامبر اعظم (ص) و حضرت موسی(ع) است.
احمدی نژاد گفت: انسان های بزرگ همواره دیگران را به سحر و جادو متهم نکرده اند اگر از این بستر به مسائل نگاه کنیم چقدر زندگی زیبا می شود اما سؤال این است که اختلاف کجاست؟
رئیس جمهور با بیان این که معروف است اگر پیامبران(ع) در یک جا جمع شوند هیچ اختلافی میانشان نیست گفت: دعوا کجاست؟ چرا باید میان مسلمان و مسیحی صف بندی باشد؟ آیا صف بندی میان توده هاست یا مدعیان؟
وی افزود: واقعیت این است که صف بندی و دعوا را اصولاً مدعیان درست می کنند زیرا توده هایی که به حضرت عیسی مسیح(ع) ایمان آوردند به همان راحتی به پیامبر اعظم اسلام(ص) ایمان می آورند اما عده ای از مدعیان نمی گذارند این حقایق میان انسان ها تبادل شود.
احمدی نژاد در ادامه گفت: اگر این دیواره ها در هم شکند و حقایق به راحتی به دست خبرنگاران رد و بدل شود دودمان مستکبران در هم خواهد شکست.
صهیونیستها رسانه های بین المللی را به انحطاط کشانده اند
رئیس جمهور گفت: انسان خلق شده است تا حقیقت را بگوید اما صهیونیستها همانگونه که عرصه های انسانی را تحریف کرده اند بخشی از رسانه های بین المللی را نیز به انحطاط و تحریف کشانده اند.
احمدی نژاد افزود: این دسته از رسانه ها همانند موشک و بمب و هواپیماهای بدون سرنشین که بمب بر سر مردم می ریزند عمل می کنند و البته اقدامشان را تحت عنوان آزادی بیان توجیه می کنند.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: رسانه یک عرصه واقعی است و رسالت بسیار مهمی بر دوش دارد.
رئیس جمهور در ادامه با انتقاد از برخی عملکردها در قبال فعالان رسانه ای گفت: به بعضی دوستان گفتم که با خبرنگار اینگونه برخورد نکنیم چرا که اولاً انسان و سپس هموطن ماست هرچند یک اشتباه یا به فردی انتقاد کرده باشد زیرا با یک اشتباه یا انتقاد آسمان به زمین نمی رسد.
وی افزود: نباید خشن برخورد کرد زیرا اگر تصور شود که با بستن وبلاگها قرار است کسی زمین بخورد یا از قدرت بالا رود اشتباه است هر چند نمی گویم که برخورد نشود چرا که برخورد ها باید قانونی باشد.
وی در همین زمینه خاطر نشان کرد: بالاخره نمی شود که شاکی ، قاضی و تصمیم گیر یک نفر باشد و این خیلی بد است.
رئیس جمهور افزود: برای من نوشته بودند که سایت یا وبلاگی بسته شده است این کار برای چیست و به کجا باید مراجعه کنند بالاخره در کشور قانون داریم چرا که این مسائل مربوط به فضای مجازی است که در آن هم هیأت منصفه و هم حق دفاع و رسیدگی می خواهد.
آقای احمدی نژاد در ادامه گفت: البته خوشبینم ولی بعضی توضیحات را کنار هم می گذارم می بینم بر خلاف قانون است مثلاً گزارش آقای جوانفکر را مشاهده می کنم و آن طرف را هم می بینم و نتیجه می گیرم که نمی شود توجیه کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه همه رسانه ها برای ما محترم و معتبرند گفت: فرقی نمی کند که چه روزنامه ای باشد مثلاً روزنامه ایران به ظاهر مال دولت است اما ما هیچ وقت به آنان نمی گوییم که چه کار کنید و چه بنویسید بلکه توصیه می کنیم که مراقبت کنند دعوا و اتهامی نشود و در جهت همدلی گام برداشته شود.
وی به خبرگزاری مهر که نماینده اش پیش از سخنان رئیس جمهور در این مراسم به ایراد سخن پرداخت اشاره کرد و گفت: خبرگزاری مهر که خبرگزاری مستقلی است بودجه اش را از دولت می گیرد و ما همه را دوست داریم چرا که همه یک خانواده ایم و این خانواده باید همدل باشد و در یک جهت حرکت کند.
رئیس جمهور تأکید کرد: همه باید مراقبت کنیم تا در فعالیت هایمان تعالی اخلاقی معنوی و آرمانی ملت مخدوش نشود.
کسی حق ندارد به خبرنگاران اهانت کند
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار گفت: کسی حق ندارد به خبرنگار اهانت کند.
احمدی نژاد در ادامه به مشکلات مطرح شده خبرنگاران در جلسه امروز اشاره کرد و افزود: من یقین دارم خبرنگاران افراد آزاده ای هستند که آمده اند حقیقتی را منتشر کنند اما خبری را تهیه می کنند و آن خبر به زیر دست سردبیری می رود که در آنجا اتفاقاتی می افتد و این به خبرنگاران ربطی ندارد.
رئیس جمهور در ادامه به بحث دادن وام مسکن به مجردان اشاره کرد و با طرح این سوال که می شود مسکن را به مجردان هم داد گفت: آدم از تنهایی دق می کند .
وی افزود: اما از همین جا به وزیر ارشاد اعلام می کنم برای خبرنگاران که ازدواج می کنند وام مسکن بدهید وپیش پرداخت وام مسکن را نیز به صورت قرض الحسنه خودمان بدهید تا آنها از جیب خودشان ندهند.
وی در ادامه گفت: دولت باید کار خود را انجام دهد و رسانه ها نیز کار خودشان را بکنند.
رئیس جمهور گفت: من یک بار در جمعی گفتم که اگر دولت تضعیف شود شیرازه امور از دست می رود و اعلام کردم یا شما جلوی آن کار را بگیرید یا اجازه دهید به روش احمدی نژادی جلوی آن را بگیرند .
وی اضافه کرد: روش احمدی نژادی روشی شناخته شده ای است و مختص ما نیست.
احمدی نژاد در ادامه گفت: درباره اقدامات هیئت دولت اعلام می کنیم این هیئت گزارش های بیشتری بدهد اما گاهی وقتها ما یک پروژه ای را به ارزش سه هزار میلیارد تومان افتتاح می کنیم اما اصلا در برخی رسانه ها به آن نمی پردازند و انگار اتفاقی در کشور نیفتاده است.
رئیس جمهور در ادامه گفت: رسانه هایی که متعلق به احزاب و گروه ها هستند و باید حد و مرزی داشته باشند و بالاخره دعواهای گروهی برای قدرت نیز باید حد و مرزی داشته باشد و حواسمان به منافع ملی باشد.
رئیس جمهور گفت: همه آنها که به دنبال قدرت هستند و روی خون شهدا نشسته اند هرگز به آن نمی رسند.
دستور رئیس جمهور برای تدبیر درباره پرداخت وام مسکن به خبرنگاران خانم
رئیس جمهور برای تدبیر درباره پرداخت وام مسکن به خبرنگاران خانم به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دستور داد.
به گزارش خبرنگار ما ، آقای احمدی نژاد در مراسم روز نکوداشت خبرنگار در ساختمان سابق مجلس در بخش پایانی سخنانش با انتقاد و درخواست برخی خبرنگاران مواجه شد.
رئیس جمهور در پاسخ به مطالبات شماری از خبرنگاران درباره پرداخت تسهیلات مسکن به خبرنگاران مجرد ، شرط پرداخت این تسهیلات را ازدواج آنان قرار داد که این موضوع با گلایه یکی از خبرنگاران خانم مواجه شد.
احمدی نژاد با تایید انتقاد این خبرنگار که شرط رئیس جمهور را ناعادلانه خوانده بود گفت : این موضوع برای خانم ها در کشور ما ناعادلانه است زیرا آنان نمی توانند برای ازدواج اقدام کنند و باید منتظر بمانند.
رئیس جمهور همچنین در پاسخ به انتقاد خبرنگار دیگری که از مشکلات خبرنگاران برای ورود به سامانه نام نویسی تسهیلات مسکن گلایه کرد گفت : پس سخنان آقای وزیر ( فرهنگ و ارشاد اسلامی ) تبلیغاتی بود ؟ برای وزیر کف بزنید که این قدر قشنگ تبلیغ می کند.
آقای احمدی نژاد خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد : ما که در پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به خبرنگاران محدودیت نداریم ، سامانه را باز کنید . آقای نیکزاد هست من هم هستم اگر لازم باشد خودمان کارگری می کنیم و برای آنان خانه می سازیم.
رئیس جمهور در آخرین بخش از سخنانش با اشاره به خاطرات دوران کودکی خانم مهرآفر خبرنگار شبکه خبر گفت : این خاطرات سندی قطعی است که نشان می دهد کار خبرنگاری از بدو تولد کاری سخت و زیان آور است.
اظهارات چند خبرنگار و فعال رسانه در حضور رئیس جمهور
نمایندگان رسانه های مکتوب و تصویری در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار، دیدگاه ها و خواسته هایشان را در حضور رئیس جمهور مطرح کردند
مرتضی حیدری مجری مراسم ابتدا از اسماعیل شفیعی سروستانی به عنوان روزنامه نگار دعوت کرد تا در جایگاه قرار گیرد.
شفیعی خبرنگاران را مشاوران امین مدیران کشور خواند و گفت: ما هم شرایط فعلی کشور را درک می کنیم.
وی مشکل کاغذ را از حادترین مشکلات ارباب جراید خواند و با اشاره به افزایش صعودی قیمت کاغذ در چهار ماه گذشته افزود: به عنوان مدیر مسئول یکی از پرمخاطب ترین مجله ها باید بگویم به علت این مشکل مجله ام تا مهرماه منتشر خواهد شد.
آمنه ذبیح پور خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان نیز در سخنانش ایجاد فضای آزاد برای فعالیت خبرنگاری را خواستار شد.
وی بر ایجاد فضای نقد و نقدپذیری در کشور تأکید کرد و گفت: اگر اخبار عرصه سیاست خارجی بموقع به خبرنگاران اعلام شود منافع کشور بهتر تأمین می شود تا این که اخبار قبل از همه به دست خبرگزاری های خارجی برسد.
ذبیح پور افزود: شأن خبرنگاران باید حفظ شود نه اینکه برای دریافت هدیه روز خبرنگار صف طویل ببندند و وقتی نوبت به آنها رسید بگویند اسمتان در فهرست نیست.
وی که حوزه فعالیت خبری اش، هیأت دولت است گفت: متأسفانه در حاشیه جلسات هیأت دولت که خبرنگاران حضور می یابند وزرا باید اجازه مصاحبه صادر کنند؛ واقعاً جایگاه خبرنگاران کجاست؟
عادل علی بازی خبرنگار خبرگزاری ایرنا از دیگر کسانی بود که از نادیده گرفته شدن شأن خبرنگاران گلایه داشت.
وی گفت: رسانه ای که قدرت حتی کوچک ترین انتقاد را از دادستان و یا مسئول دادگستری یک استان نداشته باشد چه رسانه ای است؟
علی بازی افزود: کدام رسانه جرأت دارد از قوه قضاییه انتقاد کند؟
وی ادامه داد: مطمئنم مرا به خاطر همین حرف ها به تشویش اذهان عمومی متهم خواهند کرد.
این خبرنگار خطاب به رئیس جمهور گفت: از اختیارات خود استفاده کنید تا فضای رسانه ای کشور پژمرده تر از این که هست نشود.
مهدی پورصفا خبرنگار خبرگزاری فارس نیز با اشاره به جنگ رسانه ای اخیر از رئیس جمهور خواست در این شرایط کمک کار معنوی خبرنگاران باشد.
وی گفت: اعتماد میان رسانه ها و مسئولان کاهش یافته است حال آن که برای اطلاع رسانی دقیق هیچ نیازی به ارتقای روابط عمومی ها نیست بلکه مسئولان باید باور کنند که رسانه ها دشمن آنها نیستند و برای اصلاح امور انتقاد می کنند.
پورصفا افزود: حتما توقیف ، تهدید و تحدید یک رسانه بی اعتمادی مردم را به مسئولان در پی خواهد داشت.
سینا علی محمدی هم از روزنامه جام جم در جایگاه حاضر شد و فقط به قرائت شعری در خصوص انتظار حضرت ولیعصر(عج) بسنده کرد.
عبدالمطهر محمدخانی نماینده خبرگزاری مهر نیز خطاب به رئیس جمهور گفت: اطرافیان و دفتر جنابعالی و برخی وزرا از ناقضان آزادی بیان و رکورددار شکایت از رسانه ها هستند.
وی افزود: هرقدر که برخورد تند قوه قضاییه با فعالان رسانه ای غلط است نحوه برخورد دولت با خبرنگاران هم درست نیست.
نماینده خبرگزاری مهر ادامه داد: این دولت عملکرد بسیار خوبی در حوزه عمرانی و آبادانی کشور داشته است اما به نظر می رسد آن قدر که ما رسانه ها دغدغه پوشش عملکرد عمرانی دولت را داریم دوستان دولتی چنین دغدغه ای را ندارند.
وی گفت: نقد دولت به معنی حذف خبرنگار فرمولی شده است که این معضل علاوه بر دولت به حوزه خبررسانی نیز آسیب می زند.
محمدخانی خطاب به رئیس جمهور گفت: شما با برخی روزنامه های آمریکایی حتی تا سه بار مصاحبه اختصاصی کرده اید اما با رسانه های معتبر و اصلی کشور جز یک مورد مصاحبه اختصاصی نداشته اید بنابراین قول دهید در مدت باقی مانده از دوره دولت با رسانه های داخلی نیز مصاحبه کنید.
خانم مهرافر خبرنگار شبکه خبر نیز سخنانش را به بیان دو خاطره اختصاص داد.
وی گفت: در پنج سالگی خبرچینی را به جای خبرنگاری آغاز کردم و همیشه دوست داشتم در خانه هر خبری را ابتدا من اعلام کنم اما به تدریج که بزرگ شدم و درس خبرنگاری خواندم از خبرچینی به خبرنگاری رسیدم.
مهرا فر افزود: خاطره دیگرم به زمانی برمی گردد که قرار شد درباره نوع تبلیغات نامزدهای انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری در سال 84 گزارشی تهیه کنم و باید در این خصوص از هفت نامزد گزارش تهیه می کردم.
وی گفت: نخستین مراجعه ام به ستاد انتخاباتی یکی از نامزدها در اطراف پل میرداماد بود که وقتی مراجعه کردم با اقلام تبلیغاتی گسترده با چاپ رنگی مواجه شدم و نوع رفتارشان به گونه ای بود که همان موقع با خود احساس کردم وی رئیس جمهور خواهد شد.
مهرافر افزود: وقتی به ستاد انتخاباتی آقای احمدی نژاد در خیابان جمهوری مراجعه کردم دیدم چند دانشجو و نوجوان بسیجی روی موکتی نمدی نشسته اند و اقلام تبلیغاتی عمدتاً سیاه و سفید را توزیع می کردند که با مشاهده آنها با خود گفتم این جوان ها سر کارند دلشان خوش است و نامزدشان قطعا رأی نمی آورد.
وی خطاب به رئیس جمهور گفت: از دولت جنابعالی آموختم که با مردم و هموطنانم فروتن باشم و درد دل مردم را بشنوم.
آقای فتاحی به عنوان نماینده وبلاگ نویسان نیز از توقیف برخی وبلاگ ها که آنها را ولایی می خواند انتقاد کرد و از رئیس جمهور خواست به نوعی از اختیاراتش استفاده کند تا از برخوردهای دوگانه با فعالان اینترنتی خودداری شود.
خبرنگاران امسال نیز از رئیس جمهور هدیه می گیرند
مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با حضور آقای احمدی نژاد در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر رئیس جمهور ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی از مدیران عامل خبرگزاریها و روزنامه ها و مسئولان روابط عمومی برخی وزارتخانه ها و خبرنگاران حضور داشتند.
در آغاز این مراسم تعدادی از خبرنگاران و فعالان عرصه خبر به نمایندگی از سایر خبرنگاران به بیان دیدگاههای خود در خصوص مسائل خبرنگاران پرداختند.
هدیه سالانه ریاست جمهوری به خبرنگاران امسال نیز پرداخت می شود.
پس از پایان مراسم روز خبرنگار در ساختمان مجلس قدیم و در حالی که جمعی از خبرنگاران با رئیس جمهور در حال گفتگو و دادن نامه به وی بودند تعدادی از خبرنگاران از آقای احمدی نژاد و وزیر ارشاد پرسیدند که آیا امسال نیز به خبرنگاران سراسر کشور همانند سابق هدیه می دهید؟
سپس حیدری مجری برنامه دوباره در جایگاه قرار گرفت و از قول رئیس جمهور و وزیر ارشاد به خبرنگاران گفت: امسال نیز همانند سابق به خبرنگاران مجرد و متأهل هدیه داده می شود. حیدری اشاره ای به مبلغ هدیه پرداختی نکرد.