پایش بار میکروبی مرغهای تولیدی در قزوین
جایگاه مناسب مرغ های تولیدی در استان در طرح پایش بار میکروبی
بهبود مستمر و ارتقاء سطح بهداشت گوشت طیور در استان
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین , رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: براساس نتایج آزمایشهای صورت گرفته بر روی محصولات تولیدی کشتارگاهها ومراکز بسته بندی ، وضعیت مرغهای تولیدی در استان مناسب ارزیابی شد . دکتر اقدمی هدف از تجزیه و تحلیل نتایج آزمایشهای صورت گرفته در مراکز تولیدی را کاهش بار میکروبی این مراکز تا رسیدن به نقطه ایده آل دانست.
بگفته ی وی ؛ بهبود وضعیت بهداشتی کشتارگاهها و مراکز بسته بندی مرغ با همکاری 3 جانبه کارشناسان و مسئولان بهداشتی در شناسایی نقاط پرخطر و سرمایه گذاری توسط مدیران واحدها در اصلاح نواقص احتمالی میسر خواهد شد .