دکتر علی دارابی با اشاره به برنامه های معاونت امور استانها در دوره مدیریت جدید رسانه ملی افزود : تدوین برنامه ۱۰ ساله ، چهار نهضت تولید در فیلمنامه نویسی ، نمایش فیلم و سریال ، پویا نمایی و مستند سازی ، ایجاد معاونت فضای مجازی در مراکز صدا و سیما ، راه اندازی رادیو زیارت ، تصویری کردن رادیوی استان ها و توجه به ادبیات و شعر از جمله این برنامه هاست.
وی با اشاره به اینکه پژوهش و تحقیق باید مبنای تولیدات در مراکز صدا و سیما باشد اظهارداشت : صداقت ، راستگویی ، امید آفرینی ، پرهیز از سیاه نمایی از مولفه های خبر حرفه ای و متعهدانه است که باید در خبرهای مراکز استانها با آن توجه شود.
معاون امور استانهای رسانه ملی ادامه داد : مراکز صدا و سیما باید محل جذب نیروهای جوان تحصیل کرده ، باسواد، متعهد و متدین باشد و مراکز باید به جوانان فرصت خلاقیت بدهند تا در کنار نیروهای باتجربه خدمت کنند و دانشگاه صدا و سیما باید خود را برای این مزیت و کادر و جانشین پروری آماده کند.
، متعهد و متدین باشد و مراکز باید به جوانان فرصت خلاقیت بدهند تا در کنار نیروهای باتجربه خدمت کنند و دانشگاه صدا و سیما باید خود را برای این مزیت و کادر و جانشین پروری آماده کند.
دکتر دارابی : مراکز صدا و سیما باید محل جذب نیروهای جوان تحصیل کرده ، باسواد ، متعهد و متدین باشد و مراکز باید به جوانان فرصت خلاقیت بدهند تا در کنار نیروهای باتجربه خدمت کنند و دانشگاه صدا و سیما باید خود را برای این مزیت و کادر و جانشین پروری آماده کند
دکتر دارابی همچنین از ساخت سریال ۳۰۰ قسمتی در گیلان و ۴۰ سردار در حوزه ی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت : هم اکنون ۱۵ مرکز با همکاری سیمای استانها در حال ساخت سریال های فاخر و جذاب هستند. وی با تشکر از رئیس رسانه ملی و عوامل برگزار کننده نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز صدا و سیما گفت : در ۴۵ روز ۶۰ نفر از صاحب نظران ، هزار و ۵۰۰ اثر در حوزه های خبر ، صدا ، سیما ، موسیقی ، پژوهش و تحقیقات را داوری و ۲۰۰ اثر انتخاب کردند که در طول برگزاری جشنواره با اهدای لوح از برندگان تقدیر و برترین ها نیز در مراسم پایانی جشنواره با حضور ریاست سازمان صدا و سیما از آنهاتجلیل می شود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان نیز در این مراسم گفت : خوزستان مهد عالمان و دانشمندان و قطب بزرگ علوم اسلامی ، صنعتی و کشاورزی کشور است.
آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری افزود : رسانه ملی باید در معرفی هر چه بهتر استان خوزستان از جمله جهاد بزرگ عشایر علیه استعمار انگلیس و جاذبه ها و ظرفیت های بزرگ استان گام بر دارد و با شناساندن این استان موجبات سرمایه گذاری در خوزستان و حل مشکلات آن شود.
استاندار خوزستان نیز در این مراسم گفت : در دوران انقلاب اسلامی رسانه ملی از نگاه حضرت امام خمینی (ره)و مقام معظم رهبری نقش بی بدیلی در تمامی عرصه ها از جمله صدور فرهنگی انقلاب اسلامی ، گفتمان مردمسالاری دینی و استقلال و آزادی و مقابله با تبلیغات منفی رسانه های دشمن دارد.
دکتر غلامرضا شریعتی افزود : استان خوزستان دارای ظرفیت های بزرگ اقتصادی ، میراث فرهنگی و صنعتی می باشد و تنها استانی است که سه اثرش ثبت جهانی شده است و این جشنواره بهترین فرصت برای معرفی خوزستان و ظرفیت های آن می باشد و بخاطر برگزاری جشنواره تولیدات مراکز رادیویی و تلویزیونی در خوزستان از ریاست رسانه ملی و عوامل دست اندرکار آن تشکر می کنم.
رحیمی ، مدیر کل صداوسیمای مرکزخوزستان نیز ضمن خیر مقدم به میهمانان ، مدیران و هنرمندان شرکت کننده در جشنواره گفت :خوزستان یک ایران کوچک با رنگین کمانی از اقوام می باشد که تقدیم ۲۳هزار شهید ، ۶۳ شهید مدافع حرم و ۶۳ شهید مظلوم حله نشان از غیرت و دلاوری مردم این سرزمین است.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران دلبستگی و علاقه زیادی به این سرزمین دارند و در دوران دفاع مقدس دلاورمردان ایران اسلامی در این سرزمین به شهادت رسیدند افزود : خوزستان سرزمینی با آداب ، رسوم و سنت های زیبا و خاص می باشدکه جلوه ای زیبا را در این استان رقم زده است.
در مراسم آغازین نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز صدا و سیما با اهدای لوح و جوایز از آیت الله سید محمد علی شفیعی ، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ، حاج صادق آهنگران و خانواده شهید مدافع حرم سردار سرتیپ شهید تقوی فر ، خانواده شهید بهنام محمدی و خانواده خون نگار شهید غلامرضا رهبر تجلیل شد.
همچنین در این مراسم ضمن تجلیل از برخی مدیران سابق رسانه ملی از سید اقبال واحدی، مجید قناد ، ایرج میلانی ، علی اصغر شادروان ، جواد قارایی و سمیه رنگزن با اهدای لوح تجلیل شد.
پخش کلیپ مستند زندگی حاج صادق آهنگران و اجرای گروه سرود با لباس های محلی اقوام کشور از دیگر برنامه افتتاحیه نوزدهمین جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیما در اهواز بود.