مردم از اجراهای خوبِ موسیقی حمایت میکنند
مدیرکل دفتر موسیقی گفت: موسیقی کلاسیک ایرانی به عنوان بخش اصلی و هویتی موسیقی کشورمان باید بتواند نقش و تأثیرش را در توسعه فرهنگیِ کشور با صیانت از آن به نمایش بگذارد زیرا مردم از اجراهای خوب حمایت می کنند.
فرزاد طالبی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی، که نخستین دوره آن را
شاهد هستیم، اتفاقی درخور توجه در عرصه موسیقی ایران است افزود: جای خالی این جشنواره سالها بود که احساس میشد و امسال با برنامهریزیهای به عملآمده صورت اجرایی گرفت.
وی در مورد اهمیت چنین جشنوارهای گفت: هم سبک این جشنواره و هم تعداد گروهها و نفرات شرکتکننده و به خصوص تنوع تعداد خوانندههای حاضر در جشنواره، و نیز غیررقابتی بودن آن، این جشنواره را تبدیل به جشنواره خاصی کرده است که البته مخاطبین خاص این نوع موسیقی را هم دارد.
طالبی با بیان اینکه موسیقی کلاسیک ایرانی به عنوان بخش اصلی و هویتی موسیقی کشورمان باید مورد صیانت قرار بگیرد تا بتواند نقش و تأثیرش را در توسعهی فرهنگیِ کشور به جا بگذارد ابراز امیدواری کرد تا شاهد توسعهی بیشتر و تداوم این جشنواره باشیم.
وی افزود: براساس سیاستهای دفتر موسیقی، جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی توسط بخش خصوصی برگزار شد و ما در سیاستگزاریها و نیز حمایت از آن نقش خود را ایفا کردیم و طرح ابتدایی آن در اوایل سال به دفتر موسیقی رسید.
مدیرکل دفتر موسیقی گفت: باید بلافاصله بعد از اتمام جشنواره امسال به فکر برگزاری جشنواره سال آینده بود و حضور گروهها و تعداد اجراها افزایش پیدا خواهد کرد و لزوم حضور بخش رقابتی در شورای سیاستگزاری نیز باید بررسی شود.
نخستین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی از 19 تا 24 آذر در سه بخش تکنوازی، ساز و آواز و گروه نوازی در تالار رودکی در حال برگزاری است.