19 واحد فناوری جدید به مرکز رشد دانشگاه یاسوج اضافه شده است.
دکتر هجیر کریمی افزود: بیش از 80 درصد این واحدهای جدید توسط اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه یاسوج تشکیل شده و مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در راستای همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه یاسوج با موسسات و بنیادهای علمی از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 27 عنوان فناورانه برای بررسی و تصویب به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوری کشور ارسال شده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج گفت: از این تعداد،15 طرح انتخاب که برای این طرح ها گزارش تهیه و ارسال شد که امیدواریم مورد حمایت ستاد فناوری قرار گیرد.
دکتر هجیر کریمی با اشاره به انجام هزارو 767 فعالیت پژوهشی و فناوری در دانشگاه یاسوج در طول یک سال تحصیلی افزود: 850 مقاله علمی و پژوهشی و ترویجی، ارائه 10 طرح پژوهشی، 4 اختراع جدید، تالیف چندین کتاب جدید، ارائه 392 پایان نامه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد و 10 پایان نامه دکتری از مهم ترین این فعالیت ها بوده است.
دبیر علمی کارگروه پژوهش استان ادامه داد: مراسم تجلیل از 40 پژوهشگر دانشگاه یاسوج که بیشترین فعالیت پژوهشی در دو سال گذشته را داشته اند در روزهای آینده در این دانشگاه برگزار می شود.
دکتر هجیر کریمی فعالیت های پژوهشی دانشگاه یاسوج را مثبت ارزیابی کرد و افزود: برای اولین بار کمیته علمی کرسی های نظریه پردازی تشکیل شد و دو کرسی نظریه پردازی در حوزه علوم انسانی نیز در این دانشگاه برگزار شد.
وی توسعه همکاری های بین المللی را از برنامه های جدی دانشگاه یاسوج عنوان کرد و ادامه داد: در این زمینه کارگروه تدوین آئین نامه همکاری های بین المللی تشکیل شده و با تهیه این آئین نامه، در آینده نزدیک شاهد امضا تفاهم نامه های جدید با دانشگاه های معتبر دنیا خواهیم بود.