افزایش 20درصدی تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان
هرمزگان رتبه نخست کشور را در تولید محصولات خارج از فصل دارد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: اجرای مناسب طرح الگوی کشت و رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان علت این افزایش است.
ناصر حیدری پوری پیش بینی کرد حدود یک میلیون و600هزار تن سبزی و صیفی از زمین های کشاورزی هرمزگان برداشت شود.
وی افزود: سطح زیر کشت محصولات پاییزه در هرمزگان 80هزار هکتار است که 52هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و بقیه به گندم و کلزا اختصاص دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.
هندوانه ، بادمجان ، سیب زمینی ، گوجه ، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان است.