طرح آهن یاری و ویتامین "دی" در دبیرستان های دخترانه شهرستان چرام اجرا می شود.
نسرین دهش افزود: همچنین در راستای اجرای این طرح و در مورد اهمیت مصرف آهن و ویتامین "دی" و منابع غذایی آنها، عوامل موثر در جذب، عوامل و علائم کم خونی و راه های پیشگیری از آن برای دانش آموزان مطالبی ارائه شد.
وی با اشاره به اینکه آهن یک ماده مغذی مورد نیاز بدن برای ادامه حیات است، گفت: کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن یکی از شایع ترین کمبودهای تغذیه ای در جهان به شمار می رود.
دهش با بیان اینکه آهن یکی از اجزای ساختمان گلبول قرمز خون است و در سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد گفت: مهم ترین منابع آهن در جگر، گوشت قرمز، مرغ، ماهی، ماکیان و مغزها است.
وی با اشاره به اینکه ویتامین "دی" نیز یکی از ویتامین های محلول در چربی است که مقدار زیادی از آن از طریق نور خورشید به بدن می رسد افزود: ویتامین "دی" در روغن جگر ماهی، ماهی های چرب(شاه ماهی، ماهی سالمون) و زرده تخم مرغ وجود دارد.