مصرف میوه و سبزیجات در روز نقش بسزایی در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما
مرکز مهاباد، یک پزشک عمومی در مهاباد گفت: کاهش وزن و بی اشتهایی موجب کاهش سیستم
ایمنی بدن و توان مقابله بیمار در برابر بیماری می شود به همین دلیل نیازاست نسبت
به نوع تغذیه بیماران مبتلا به سرطان آگاه باشیم.
دکتر
رمضانی افزود: تغذیه نقش بسزایی در پیشگیری و بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرطان
دارد.
وی اضافه کرد: بیماران مبتلا به
سرطان در دوره درمان به دلیل مصرف دارو، شیمی درمانی و رادیوتراپی دچار بی
اشتهایی، کاهش وزن، تهوع ومی شوند به همین دلیل نیاز است تا بیماران، خانواده آنها
و ارائه دهندگان خدمات درمانی نسبت به تغذیه سالم در این بیماران آشنا شوند.
وی
ادامه داد: به تمام افراد و به خصوص بیماران مبتلا به سرطان توصیه میشود برای
پیشگیری و بهبود وضعیت به مقدار فراوان میوه و سیزیجات تازه مصرف کنند.