چهارمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه امروز در سالن همایش دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی ، خبرگزاری صداوسیما، معاون
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت : این صندوق موظف
غلام حسین رحیمی افزود : در طول ۳ سال اخیر بیش از ۲ هزار طرح در صندوق نوآوری و شکوفایی بررسی شده که حدود یک هزار و 400 طرح تصویب شده و بیش از هزار میلیارد تومان به این طرحها اختصاص یافته است و این فعالیت با قدرت ادامه دارد.
وی دانش بنیان بودن شرکتها را یکی از مهمترین نکات طرحهای مورد نظر دانست و تصریح کرد : این دانش باید دانشگاهی باشد و همین نقطه پیوندی میان صنعت، دانشگاه و صندوق نوآوری است.
استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران گفت : بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا به حال هیچ صندوقی به صورت اختصاصی از شرکتهای خصوصی و دانش بنیان حمایت نکرده است و اساس نامه این صندوق تاکید دارد که منابع صندوق باید به بخش خصوصی اختصاص یافته و حتی شرکت های شبه دولتی هم نمیتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
رحیمی افزود : شرکتها اگر واحد تحقیق و توسعه داشته باشند، یا در پی عرضه کالا در سطح بینالمللی باشند و آزمایشگاه مرجع و تخصصی احداث کنند میتوانند مورد حمایت صندوق قرار گیرند.
معاون صندوق نوآوری و شکوفایی به مشکلات تعامل صنعت و دانشگاه اشاره کرد و افزود : صنعتی که فقط تولید خود را بر اساس کپی برداری از محصولات مشابه و مهندسی معکوس تولید میکند نیازی به تحقیقات دانشگاهی ندارد .
رحیمی کمبود منابع مالی صنایع و بازاری که نمیتواند تعهدات خود را انجام دهد را از مشکلات صنایع کشور دانست و افزود : اگر بازار فروش خوبی وجود داشته باشد و صنایع بخشی از منابع خود را برای تحقیق و توسعه و ارتباط با نهاد های علمی دانشگاهی اختصاص دهند صنعتی پویا و پیشرفته خواهیم داشت.
استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران افزود : دانشگاهی که فقط دانش محور باشد و تنها به ارائه تحقیقات مقاله محور بسنده کند نمیتواند کمکی به صنعت انجام دهد.
دبیر علمی چهارمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه نیز گفت : این همایش فرصتی برای ارتقا سطح دانش و تقویت بنیه علمی واحدهای تولیدی و توجه به مقوله تعامل صنعت و دانشگاه را فراهم خواهد نمود.
محمد طاهر احمدی شادمهری افزود : راهکار های انتقال دستاوردهای کارآفرینان موفق به دانشگاه ها، ارتقا فرهنگ کارآفرینی و اخلاق کسب و کار، راهکار های کار بست تولیدات علمی دانشگاه ها در صنعت، ارتباط دانشگاه های نسل سوم و چهارم با محیط کسب و کار، دولت و تعامل صنعت و دانشگاه و محیط کسب و کار، تعامل صنعت و دانشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی، تجربیات کشور های موفق در خصوص تعامل صنعت و دانشگاه و الگو های تعامل صنعت و دانشگاه های نسل سوم و چهارم را از اهداف این همایش بیان کرد.
احمدی شادمهری تصریح کرد : ۴۰ مقاله به این همایش دو روزه ارسال شده که ۴ مقاله به عنوان برتر و ۸ مقاله با عنوان سخنرانی ارائه خواهد شد.
چهارمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه فردا با سخنرانی رشیدیان استاندار خراسان رضوی و تقدیر از طرحهای برتر خاتمه مییابد.