سومین کارگاه بین المللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیک ها امروز در پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد.
مرضیه حسینی نژاد افزود: این کارگاه با همکاری دانشگاه جینان چین و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند ایران، 16 و 17 آذر( 6 و 7 دسامبر 2016) با حضور پنج تن از اساتید برجسته حوزه پروبیوتیک ها از کشورهای آسیا اقیانوسیه برگزار می شود.
او گفت: دکتر ملک الطاف حسین، مدیر انستیتو متخصصین علوم و صنایع غذایی آسیا-اقیانوسیه و عضو سازمان ایمنی غذایی سیدنی استرالیا به عنوان مدرس اصلی و همچنین چهار تن از استادان دانشگاه های معتبر از کشورهای مالزی، ویتنام، چین و مجارستان در این کارگاه بین المللی، تدریس می کنند.
رئیس گروه همکاری
های علمی و بینالمللی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی افزود:
مخاطبان این کارگاه مشمول دانشجویان تحصیلات تکمیلی و متخصصان علوم و صنایع غذایی علاقه مند به موضوع، متخصصان داروسازی و مکمل های دارویی پروبیوتیک، پزشکان آثار بالینی پروبیوتیک ها در دستگاه گوارش، متخصصان تغذیه و متخصصان میکروبیولوژی از مخاطبان این کارگاه در سالن همایش های پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در پارک علم و فناوری خراسان رضوی هستند.