تهیه نان غنی شده از هسته خرما در اصفهان
محققان شرکتی دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید نان غنی شده از هسته خرما شدند
.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر بازرگانی شرکت دانش بنیان در اصفهان گفت : با توجه به اینکه ایران، دومین تولید کننده ضایعات خرما است تولید نان غنی شده از هسته خرما بر پایه فراورده های سلامتی در دستور کار این شرکت قرار گرفت .
علیرضا حیدری با اشاره به خاصیت نگهدارنده وتجزیه ناپذیری هسته خرما گفت :70 درصد هسته خرما فیبر بوده که می تواند برای بیماری های گوارشی ودیابتی مفید و موثر واقع شود.
وی افزود: نان حاوی آرد هسته خرما، دارای مقادیر قابل توجهی سلنیوم، روی و منگنز ویتامینهای A، E و خانواده B است وبه دلیل وجود درصد بالای فیبر رژیمی در آن مصرف منظم این نوع نان موجب کاهش چربی، کلسترول و فشار خون ووزن بدن می شود. حیدری گفت : مصرف این نوع نان به دلیل نداشتن اسید فایتیک خصوصیات منفی نانهای حاوی سبوس گندم را ندارد.
وی با اشاره به طراحی دستگاهی برای آسیاب هسته خرما بدون وجود اکسیژن و در دمای پایین در این شرکت افزود: در حال حاضر این نوع نان غنی شده در بازار اصفهان وجود دارد و درصدد هستیم که بازار خود را برای توزیع آن، در سراسر کشور گسترش دهیم.
.به عهده بگیرم خواهش مندم جواب مشخصی به بنده مبذول فرمایید