درخواست مقامات یمن از جامعه بین المللی برای نجات بیماران
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، مقامات پزشکی یمن بار دیگر خواستار کمک جامعه بین المللی برای توقف حملات عربستان علیه این کشور شدند و هشدار دادند معدود مراکز درمانی فعال باقی مانده در این کشور با توجه به کمبود دارو در آستانه تعطیلی قرار دارند.
تلویزیون پرس تی وی در گزارشی اعلام کرد وزارت بهداشت یمن بار دیگر خواستار مداخله سریع جامعه بین المللی برای کمک و نجات بیمارانی شد که بر اثر تحریم های عربستان علیه یمن در خطر مرگ قرار گرفته اند.
مقامات این وزارتخانه در یک نشست رسانه ای به تشریح آثار حملات هوایی و محاصره اقتصادی عربستان که بیش از 600 روز ادامه داشته است پرداختند.
ناصر القدکی مدیر بیمارستان الجمهور در این نشست گفت: به جامعه بین المللی و مردم آزاده جهان هشدار می دهیم که آگاه باشند ما با یک بحران قریب الوقوع انسانی و پزشکی روبرو هستیم زیرا هزاران بیمار ما به سبب کمبود دارو در خطر مرگ قرار دارند.
به گفته گروه های پزشکی مستقر در منطقه المراوعه در استان حدیده، موارد جدید سوء تغذیه شدید در این منطقه دیده شده است. به گفته فعالان حقوق بشر این موارد سوء تغذیه در نتیجه حملات هوایی گسترده و محاصره اقتصادی عربستان علیه یمن به وجود آمده است. آنها می گویند استان حدیده در حال حاضر دچار یک قحطی واقعی است. علاوه بر این با توجه به کمبود مواد دارویی مورد نیاز، بسیاری از بیماران بر اثر بیماری های قابل پیشگیری جان خود را از دست می دهند.
عمر داوود پزشک یمنی گفت: از آغاز تهاجم عربستان به یمن و استفاده آنها از سلاح هایی که در سطح بین المللی ممنوع هستند، موارد جدید فراوانی از بیماری های پوستی، سوء تغذیه شدید و اسهال در مناطق ساحلی گزارش شده است.
عبدالله الفتینی هر بار برای رسیدن به این مرکز درمانی و رسیدگی به جراحت پای خود نزدیک به سه ساعت زمان صرف می کند. وی می گوید مردم در این مناطق فقیر همواره برای فراهم کردن غذا برای خانواده های خود با مشکل روبرو بوده اند و این وضع از آغاز حملات عربستان به یمن بدتر شده است.
وی گفت: من در تصادف با موتور دچار این وضع شدم و اکنون نمی توانم سوار موتور شده و برای گذران زندگی خانواده ام تلاش کنم. من همچنین نمی توانم هزینه عمل جراحی را که حدود 1500 دلار آمریکاست پرداخت کنم. وضع ما با ادامه حملات عربستان برتر شده است.
کارشناسان پزشکی می گویند حتی مراکز خدمات درمانی که هدف حملات عربستان قرار نگرفته و بمباران نشده اند اکنون با مشکل کمبود دارو روبرو هستند و در آستانه تعطیلی کامل قرار دارند که این اتفاق جان هزاران بیمار یمنی را به خطر خواهد انداخت.