400 تن مرغ سبز در کرمانشاه تولید شد .
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکز
کرمانشاه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه
مهدی ظفریپور پیش بینی کرد : این میزان تا پایان امسال به 600
تن برسد.
وی از فعالیت شش واحد تولید مرغ سبز در
استان خبر داد و افزود : در حال حاضر 5 واحد در شهرستان کرمانشاه و 1 واحد در سر
پل ذهاب فعال است .
ظفری پور افزود : بخشی از تولیدات
استان به تهران، اصفهان و خوزستان صادر می
شود.
به گفته ظفری پور از زمان تولد تا زمان عرضه مرغ به بازار بیش
از 6 بار کارشناسان اداره نظارت و بازرسی اداره کل دامپزشکی استان بر پرورش مرغ در
مرغداری ها نظارت می کنند و در صورت مشخص شدن استفاده از هرگونه آنتی بیوتیک مجوز
فعالیت مرغداری باطل می شود .
او ادامه داد :مرغها ی
سبزفقط در یک کشتارگاه کشتار میشوند و در تمام مراحل کشتار نیزاداره دامپزشکی نظارت دارد.
تولید مرغ سبز از سال 93 در استان آغاز شد و امسال به 6 واحد تولیدی توسعه یافت .