سردار دهقان:
توسعه فناوری و صنایع هوایی ایران فارغ از سیاست های تهاجمی + فیلم
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: توسعه فناوری و صنایع هوایی ایران سازنده و فارغ از سیاست های تهاجمی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین دهقان در همایش بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران به میزبانی کیش با تاکید بر تعاملات سازنده شرکت های داخلی و خارجی در این نمایشگاه گفت: جمهوری اسلامی ایران در فضای به وجود آمده پس از برجام توسعه پایدار و همه جانبه خود را بر پایه اقتصاد مقاومتی استوار ساخته که در این بین توسعه صنایع هوایی و هوانوردی با ماهیت درون زایی و برون گرایی در اولویت قرار دارد.
سردار حسین دهقان افزود: ما در توسعه صنایع هوایی سرعت ، دقت و سهولت را در دستور کار قرار دادیم و در این بین 3 هزار و 400 شرکت با مجموعه وزارت دفاع و صنایع هوایی در حال فعالیتند که 400 شرکت آن دانش بنیان است.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز این توانمندی را دارد که با استفاده از تمامی ظرفیت های داخلی نیازهای دفاعی و نظامی کشور را توسعه دهد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سیاست توسعه صنایع دفاعی کشور را برمبنای شراکت و همکاری توصیف کرد که در این بین خرید خدمات و تبدیل ایران به بازار مصرف جایگاهی ندارد.
سردار دهقان توامندی نیروهای داخلی کشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: زمان تبدیل ایده تا محصول را از هشت سال به سه سال کاهش داده ایم و در آینده طرح ها و دستاوردهای مهمی ارائه خواهیم کرد که قابل رقابت با صنایع هوایی و نظامی دیگر کشورهاست.
وی بیان کرد: دوران پسا برجام را به فال نیک می گیریم چرا که به دنیا ثابت کردیم ما به دنبال حقوق بر حق خود هستیم و توانستیم اجماع دروغین و مخرب جهانی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از بین ببریم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: اگر امروز دولتمردان جدید امریکا در خصوص مسائل مهم بین المللی و به ویژه برجام دچار ابهام شده اند تنها به این خاطر است که دیگر توان برپا کردن اجماع و اتحاد جهانی علیه کشورمان را ندارند.
سردار دهقان افزود: جمهوری اسلامی ایران در عین برقراری روابط سازنده با دیگر کشورها از جریان مقاومت حمایت می کند و با شکسته شدن ساختار تحریم ها و فضای بین المللی علیه ایران، کسانی که تعهدات خود را زیر پا بگذارند مطمئن باشند که تنها خود آنان ضرر می کنند و ایران اسلامی به هیچگاه به نقطه آغازین خود باز نمی گردد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در همایش بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی ایران در جزیره کیش گفت: آنچه در 20 سال گذشته از ظرفیت های سازنده آن غافل بوده ایم توسعه فناوری های هوا و فضاست که از برنامه های اصلی در دستورکار دولت یازدهم است.
سورنا ستاری افزود: برای تحقق این امر با حمایت از بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان داخلی و خارجی به دنبال گسترش کمی و کیفی این بخش هستیم.
ویبا تاکید بر اینکه باید سهم فناوری های هوایی در حوزه های پهپاد، تشخیص، شناسایی و هواشناسی و پایش محیط زیست در زندگی مردم افزایش یابد گفت: در سه سال گذشته گام های خوبی در این حوزه برداشته شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت : سامانه حمل و نقل هوایی بیشترین عنصر تشکیل دهنده صنعت گردشگری بین المللی است که بخشی از هزینههای گردشگران را به خود اختصاص میدهد، به طوری که در برنامهریزیهای مربوط به توسعه گردشگری، توجه به این بخش و ظرفیتهای حال و آینده آن از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و خواهد بود.
به گفته مونسان، ایران جزو 10 کشور برتر در جذابیت های گردشگری است اما فقط نیم درصد از درآمدهای این صنعت را جذب کرده است و با توجه به اینکه بیشتر سفرهای بین المللی از دروازه های فرودگاهی آغاز می شود، برای دستیابی به درآمدهای گردشگری خارجی و افزایش چشمگیر اشتغال در این صنعت ، نیازمند توسعه و بازسازی ناوگان هوایی و خدمات مربوط هستیم.
وی تصریح کرد : سازمان منطقه آزاد کیش با هدف تبدیل کردن کیش به یکی از مقاصد گردشگری بین المللی ، اقدامات گستردهای در زمینه خدمات حمل و نقل هوایی شامل توسعه فرودگاهی و توسعه ناوگان هوایی انجام داده است .
وی با تاکید بر توسعه گردشگری هوایی گفت: برهمین اساس سازمان منطقه آزاد کیش با تخصیص 4 هزار میلیارد ریال بودجه ، طرح هایی مانند ساخت ترمینال بین المللی کیش با زیربنای 42 هزار مترمربع و ظرفیت پذیرش چهار و نیم میلیون مسافر در سال ، خرید تجهیزات ناوبری و هوانوردی ، ترمیم و تعریض باند جنوبی برای پذیرش هواپیماهای پهن پیکر مانند ایرباس A380 و توسعه تجهیزات زمینی را در دستور کار خود قرار داده است.
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی هوایی و هوانوردی ایران و اجرای برنامه های نمایشی تیم های پروازی داخلی و خارجی از دیگر برنامه های این رویداد مهم هوانوردی است.
این نمایشگاه تا 29 آبان در نمایشگاه بین المللی کیش پذیرای علاقه مندان است.