کارخانه ترامپ سازی در ژاپن، جوابگوی متقاضیان نیست !
ماسک ترامپ کمیاب شد !!
یک کارخانه تولید کننده ژاپنی اعلام کرد به سختی می تواند تعداد کافی از ماسک های دونالد ترامپ را برای متقاضیان در ژاپن عرضه کند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس؛ ماسکهای دونالد ترامپ، رییس جمهور پیروز آمریکا، در ژاپن تولید و با استقبال فراوان مواجه شد.
یک کارخانه تولید کننده ماسکهای مختلف در ژاپن که ماسک های سیاستمداران مشهور مانند باراک اوباما، رییس جمهور کنونی آمریکا، هیلاری کلینتون، نامزد سابق ریاست جمهوری حزب دموکرات آمریکا، شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، و امثال آن ها را تولید می کند، اعلام کرد به سختی می تواند تعداد کافی از ماسک های دونالد ترامپ را برای متقاضیان متعدد این نوع ماسک در ژاپن عرضه کند.
مدیر این کارخانه گفت: ما قبل از برگزاری انتخابات آمریکا - که دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه بود - روزی 45 ماسک وی را تولید می کردیم، ولی پس از پیروزیِ ترامپ در انتخابات آمریکا، روزانه 350 ماسک ترامپ تولید می کنیم که به سختی کفاف تقاضای مشتریانمان را می دهد. قیمت هر ماسک 2400 ین، برابر با بیست و دو دلار و چهل سنت آمریکا است.