700 تن کنسانتره میوه در اولین و تنها کارخانه تولید کننده کنسانتره زرشک ایران و جهان تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر
اولین و تنها کارخانه تولیدکننده کنسانتره زرشک ایران و جهان گفت: این مقدار
محمد حسن طیب افزود: از ابتدای امسال 300 تن زرشک، هزار تن آلبالو، 200 تن خرما، 500 تن انگور و هزار تن انار از کشاورزان خریداری و در این کارخانه به کنسانتره تبدیل شد.
وی گفت: کنسانتره های تولید شده در این کارخانه محصول اولیه سایر کارخانه های آب میوه کشور است که علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی در 4 سال گذشته به کشورهای روسیه ، ارمنستان، کره و آلمان نیز صادرشده است.
مدیر اولین و تنها کارخانه تولید کننده کنسانتره زرشک ایران و جهان با اشاره به اینکه خط بسته بندی این کارخانه نیز راه اندازی شده است افزود: این خط به علت نداشتن مجوز پروانه، وارد چرخه تولید نشده است و تلاش شده تا سال آینده تولید در این خط نیز شروع شود.
محمد حسن طیب گفت: هم اکنون در این کارخانه 30 نفر مشغول به کارند که در صورت افتتاح خط تولید بسته بندی برای 20 نفر دیگر هم شغل ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه این واحد با مشکل نقدینگی مواجه است افزود: در صورت رفع مشکل نقدینگی می توان برای 90 نفر در خط تولید کنسانتره این کارخانه شغل ایجاد کرد.
اولین و تنها کارخانه تولید کننده زرشک ایران و جهان سال 90 در زمینی به مساحت 38 هزار متر مربع با سرمایه گذاری 35 میلیارد تومانی راه اندازی شد.
این کارخانه ظرفیت تولید 12 هزار و 500 تن کنسانتره در سال را دارد .
سالانه در خراسان جنوبی حدود 50 هزار تن زرشک خشک تولید می شود.
30 هزار نفر در این استان کشاورز هستند که اغلب به کار تولید زرشک مشغول اند. وجود کارخانه فرآوری زرشک در این استان سبب شده تا مردم خراسان جنوبی رغبت بیشتری برای فروش محصول خود را به صورت تازه داشته باشند.