امسال 81 هزار کیلوگرم عسل در شهرستان گچساران تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز کهگیلویه
وبویراحمد،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران گفت:این میزان محصول از 9 هزار و 50 کلونی
زنبور عسل برداشت شده است.
علی مرادی افزود: بخشی از عسل تولیدی گچساران به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران با بیان اینکه پارسال 91 هزار کیلوگرم
عسل در این شهرستان تولید شده بود،افزود: آلودگی هوا موجب کاهش تولید عسل در
گچساران شده است. عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا
عسل یک ماده قندی است و میتواند در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر باشد. در کهگیلویه و بویراحمد از عسل برای تسریع در بهبود زخمهای ناشی از سوختگی و زخمها
با خراشهای بافتی نیز استفاده میکنند.