آنتی بیوتیک در گوشت دام، عامل مقاومت میکروبها در انسان
رئیس پژوهشکده گوارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: آنتی بیوتیک بیش از حدی که به دام و طیور میدهند باعث میشود بعد از مصرف گوشت و لبنیات در بدن انسان میکروبهای مقاوم به آنتی بیوتیک ایجاد شود.
زالی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه همایش گوارش و تغذیه افزود: مشکل عظیم قرن حاضر غذاهایی هستند که ما مصرف می کنیم زیرا اغلب غذاها حاوی آنتی بیوتیک هایی هستند که باعث افزایش میکروب های بد در بدن انسان می شود.
وی گفت: دامداران برای رشد دام و کنترل بیماری به آن ها آنتی بیوتیک می دهند و وقتی ما مدام در حال مصرف فرآورده های دامی حاوی آنتی بیوتیک هستیم، این آنتی بیوتیک ها وارد بدن ما می شود و مقاومت میکروب ها را افزایش می دهد.
زالی افزود: افزایش مقاومت میکروب ها باعث می شود تا در مقابل درمان های رایج قوی باشند و داروها بر آن ها اثری نداشته باشد.
رئیس پژوهشکده گوارش تاکید کرد: زمانی که سیستم میکروبی بدن انسان بهم بخورد زمینه برای بیماری هایی نظیر دیابت و فشار خون فراهم می شود چون میکروب های خوب از بین می روند و میکروب های بد در بدن غالب می شوند.