چهارمین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری منطقه چهار کشور طی مراسمی در مشهد آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صداوسیما، مدیر
کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت:
حسین زارع صفت افزود: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی سفره ایرانی متشکل از غذاها و نوشیدنی های بومی و محلی مربوط به هر استان است.
او گفت: در این جشنواره 3 روزه بهترین غذاهای بومی و محلی از هر استان در بخش غذای اصلی، دسر، پیش غذا، نوشیدنی و دمنوش توسط هیات داوران و بخش مردمی انتخاب می شود.
زارع صفت با بیان اینکه غذا در صنعت گردشگری به عنوان یکی از مسائل اصلی مورد توجه است، افزود: ایران با برخورداری از عناصر فرهنگی، سابقه تاریخی و تنوع اقلیمی، پیشینه عمیق در موضوع غذا و طبخ آن دارد.
دبیر ملی جشنواره سفره ایرانی هم گفت: برای ترویج استفاده از غذاهای بومی و سنتی و ورود آن به لیست غذای رستورانها جشنواره سفره ایرانی در 8 منطقه کشور در حال اجرا است.
محسن رنجبر افزود: بر اساس بررسی ها 250 میلیارد دلار از هزینه های گردشگران در دنیا صرف غذا می شود و سفره های هر منطقه یکی از گویا ترین مظاهر فرهنگی آن منطقه برای گردشگران است.
چهارمین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری تا هفتم آبان ماه در هتل میثاق مشهد برای بازدید علاقمندان دائر است.