طرح مشترک بازرسی و نظارت بر رستوران ها و تالارهای پذیرایی از امروز در خراسان رضوی آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، در این
طرح بازرسان تعزیرات حکومتی بر روند تهیه و تولید عذای گرم
در این طرح روند تهیه و طبخ غذا، کیفیت مواد غذایی مورد استفاده، نظارت بر قیمت ها و بهداشت محیطی و فردی کارکنان شاغل در رستوران ها و تالارهای پذیرایی، مورد بررسی بازرسان تعزیرات حکومتی استان قرار می گیرد.
این طرح تا پایان آبان ادامه دارد و واحدهای متخلف شناسایی و برابر مقررات با آنها برخورد و به مقامات قضایی می شوند.