سطح آب سفره های زیرزمینی در دشت امام زاده جعفر گچساران بیش از 18 متر افت داشته است.
فرجی افزود: آب آشامیدنی استان از 60 حلقه چاه و 6 رشته چشمه تأمین می شود که یکی از چاه های آب این شرکت به دلیل افت مخزن در سال جاری از مدار خارج شده است.
وی ادامه داد: شهرهای یاسوج و مادوان به دلیل افزایش جمعیت با تنش آبی مواجه هستند که برای رفع این مشکل اجرای طرح تأمین آب از منابع سطحی در برنامه کاری آبفای شهری قرار دارد.
فرجی به لزوم صرفه جویی مردم در مصرف آب آشامیدنی با توجه به بروز خشکسالی ها و کاهش منابع آب زیرزمینی اشاره کرد و گفت: در نیمه نخست سال جاری 15 میلیون مترمکعب آب آشامیدنی در استان مصرف شده است.
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آبفای کهگیلویه وبویراحمد میزان تولید آب در این مدت را 20 میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: سال 94 از 37 میلیون مترمکعب آب تولیدی 28 میلیون متر مکعب مصرف شده است.
فرجی ادامه داد: هفت درصد آب های زیرزمینی استان در بخش آشامیدنی و حدود 90 درصد در کشاورزی و صنعت مصرف می شود.
وی با اشاره به مشکلات افت شدید منابع آب زیرزمینی و تأمین آب برخی مناطق شهری گفت: ساماندهی مصرف بالای 90 درصدی آب های زیرزمینی در بخش کشاورزی و صنعت یکی از مهم ترین راهکارهای حفظ منابع آب است.