گوشت سفید موجود در بازار استان کهگیلویه وبویراحمد جوابگوی نیازمردم نیست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکهگیلویه وبویراحمد،معاون
پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تولید مرغ در استان 40درصد کاهش دارد گفت:سالانه چهار هزار تن
گوشت سفید دراستان تولید میشود که
جوابگوی نیاز بازار مصرف نیست این درحالی ست که درکشورتولید گوشت سفید مازاداست وبه کشورهای همسایه صادرمیشود.
علی
لاهوتی افزود:سالانه در مرغداریهای استان 4 دوره جوجه ریزی میشود که ظرفیت تولید هر دوره
مرغ گوشتی دراستان هزار
تن است. وی
با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از نیاز بازار است گفت:
کهگیلویه وبویراحمدحدود 140 واحد
مرغداری دارد که کمتر از 100 واحد آن فعال هستند. معاون
پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضعف مدیریت و پایین بودن بهرهوری
را مهمترین دلیل پایین بودن تولید گوشت سفید دراستانعنوان کرد و افزود:
بخشی از گوشت مرغ گرم استان از استانهای همجوار تأمین میشود. لاهوتی
از توزیع هزار تن گوشت مرغ منجمد از ابتدای امسال تاکنون در استان خبر داد و گفت: مرغ منجمد
در شهرستانهای کهگیلویه، گچساران،باشت و چرام به قیمت هر کیلوگرم 55 هزار و 500 ریال عرضه
شده است. وی
افزود: قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد در بویراحمد و دنا 55 هزار ریال و در بهمئی و
لنده به لحاظ بعد مسافت و افزایش کرایه 56 هزار ریال تعیین شده است ودرشرکت های پشتیبانی دراستان به قیمت 51 هزار ریال به فروش می رسد.