تجلیل از برترینهای صنعت غذایی + فیلم
امروز در مراسمی از 14 واحد برتر صنعت غذایی خراسان جنوبی تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، ملاک انتخاب این واحدها تایید وزارت بهداشت، کیفیت، نوع و شرایط فرآورده تولیدی بوده است. معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این مراسم نصب نشانگر رنگی بروی مواد غذایی را ملاکی برای انتخاب محصول سالم دانست و گفت: هدف از نصب نشانگر تغذیه ای این است تا مصرف کننده از میزان نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس محصول اطلاع یابد.
کبری ناصری افزود: این نشانگر بر روی 90 درصد تولیدات غذایی خراسان جنوبی نصب شده است.