استاندار کهگیلویه وبویراحمد به دستگاه های اجرایی مهلت داد که تا پایان مهرماه سال جاری به شبکه دولت الکترونیک متصل شوند.
دکترسیدموسی خادمی با بیان اینکه هم اکنون بستر لازم برای اتصال همه دستگاه های اجرائی استانی و ادارات شهرستانی به دولت الکترونیک در استان فراهم است، افزود: در دولت تدبیر و امید تعداد دستگاه های اجرائی مرکز استان که متصل به دولت الکترونیک شدند از 59 به 143 دستگاه رسید.
به گفته وی بستر لازم برای اتصال 400 اداره شهرستانی که بخشی از آنها به این شبکه متصل شده اند هم فراهم است.
خادمی با اشاره به اینکه یک درصد از اعتبارات دستگاه های اجرائی به حوزه فناوری اطلاعات اختصاص داده شده است، تاکید کرد: در این خصوص اقدامات لازم صورت گیرد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد به توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یکی از اولویت های استان تاکید کرد و گفت: دولت الکترونیک 825 نوع خدمت انجام می دهد و باید تلاش کرد تا بخش عمده ای از این خدمات در استان فعال و بکار گرفته شود.
خادمی به تحقق اهداف دولت الکترونیک در تسهیل و سرعت بخشیدن به امور دولتی و مردم تاکید کرد و افزود: شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی کاربردهای گسترده ای در زمینه های خدمت رسانی دارند و دولت الکترونیک سعی می کند تا ارتباط بین دولت و مردم را به راحتی و سهولت از این طریق به انجام رساند.
وی به پیاده سازی بسترهای لازم برای بهره گیری از همه ظرفیت های دولت الکترونیک در استان تاکید کرد.
استاندار به 820 نوع خدمت که در دولت الکترونیک ارائه می شود و عمده آن از طریق مرکز کشور صورت می گیرد، اشاره کرد و گفت: بیش از 120 مورد یعنی معادل 15 درصد آن در استان ارائه می شود و باید تلاش کرد تا این خدمات در استان افزایش یابد.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری کهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست گفت: این استان به لحاظ زیرساختی از ظرفیت بالائی برخوردار است و مشکل اساسی در این رابطه، کمبود نیروی متخصص این حوزه در دستگاه های اجرائی می باشد.
رسولی افزود: کهگیلویه وبویراحمد به نسبت جمعیت و شرایط جغرافیائی از ضریب خوبی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در میان استان های کشور برخوردار است.