به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با "شعار اهمیت حبوبات" در دبستان دخترانه صدیقه طاهره قاین برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، در این جشنواره دانش آموزان ۳۵۰ نوع غذای محلی از جمله کشک محلی، اشکنه، حلیم، انواع آش، شیر برنج، عدسی، نان محلی و انواع کماچ با طعم دهنده های گیاهی بومی را به نمایش گذاشتند.
آشنایی دانش آموزان با انواع غذاهای بومی و محلی، ترویج غذای سالم ، اهمیت و جایگاه حبوبات در غذاها و استفاده نکردن از غذاهای آماده از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
همچنین بانوان 3 روستای شهرستان خوسف در روستای تقاب این شهرستان 100 نوع غذا به نمایش گذاشتند.