طرح کنترل کیفی محصولات لبنی در 11 استان کشور
مصرف نمک در تولیدات لبنی از یک درصد به 8 دهم درصد کاهش یافته است.
طرح نظارت و کنترل کیفی فرآورده های لبنی ( PMS) در 11 استان کشور در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، دبیر انجمن لبنی ایران امروز در همایش روز جهانی غذا در ساری گفت : هم اکنون مصرف نمک در تولیدات لبنی از یک درصد به 8 دهم درصد کاهش یافته است.
باکری با بیان ضرورت گنجانده شدن بیمه اجباری تضمین کیفیت مواد غذایی در برنامه ششم توسعه افزود : در این طرح بیمه گذار متعهد می شود در صورت آسیب دیدگی مصرف کنندگان از تولیدات غذایی ناسالم به آنها خسارت پرداخت کند.
رئیس اداره غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این همایش از اعطای شناسه به 93 کارگاه و کارخانه این استان برای بسته بندی برنج خبر داد.
مکرمی گفت : در این کارگاهها با حضور متخصصان ، نمونه گیری برنج انجام و به تولیدات شناسامه داده می شود .
به گفته وی این تولیدات قابل ردیابی در هر نقطه از کشور است.
در همایش روز جهانی غذا در ساری از 10 کشاورز و تولید کننده برتر استان مازندران قدردانی شد .