کنگره بزرگداشت مرحوم آیت الله سید ابوالقاسم دهکردی تیرماه سال آینده در شهرکرد برگزار می شود
حجت الاسلام والمسلمین نکونام افزود: ایشان شخصیت برجسته ای در فقاهت و مرجعیت بود که پس از 161 سال از وفاتش به درستی معرفی نشد؛ معرفی این فقیه عالیقدر، خودباوری را در بین مردم به ویژه نسل جوان، ارتقاء خواهد داد.
وی گفت: این عالم ربانی در دین مداری، باصلابت، در معنویت شخصیتی پرشتاب و در کسب درجات اخلاق، الگویی کم نظیر بود.
امام جمعه شهرکرد گفت: مرحوم آیت الله سید ابوالقاسم دهکردی نقش بسزایی در تحولات اجتماعی و اقتصادی ملت ایران داشت که هنوز برای مردم به ویژه قشر جوان ناشناخته است.
اعضای ستاد برگزاری هفته فقاهت و مرجعیت هم در گزارش های جداگانه ای اعلام کردند صدا و سیما به منظور معرفی ابعاد شخصیتی و علمی این عالم جلیل القدر، دو مستند خبری و رادیویی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ سه جلد کتاب، شهرداری شهرکرد بهسازی میدان آیت الله دهکردی، ساخت تندیس و نصب تابلوهای بزرگ و برجسته را برعهده دارند.
همچنین طرح های فیلم نامه سریال پنج قسمتی، مستند اندیشه اقتصاد مقاومتی، زندگینامه و گرافیک های متحرک درباره ابعاد زندگی سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مرحوم آیت الله دهکردی تهیه شده است.
سید ابوالقاسم نجفی دهکردی در ماه رجب سال 1272 هجری قمری (برابر با 1234هجری شمسی) در شهرکرد قدیم (دهکرد) دیده به جهان گشود.
وی در مکتب خانه و مدرسه امامیه دهکرد تحصیل خود را آغاز و سپس برای ادامه تحصیل به اصفهان عزیمت کرد و در حوزه علمیه صدر بازار آن شهر، از استادان پرآوازه آن عصر نظیر آیات و حجج اسلام آقا میرزا ابوالمعالی کلباسی، آقا میرزا محمد حسین نجفی، آخوند ملا محمد باقر فشارکی، آخوند ملاحسین نوری، حاج اسماعیل درکوشکی و حاج شیخ محمدباقر نجفی اصفهانی و ملا اسماعیل حکیم تحصیل کرد و بهرههای وافر برد.
منبرالوسیله، جنّت المأوی در اخلاق، حاشیه بر جامع عباسی و رساله عملیه برای مقلدین به نام هدایه الانام، از جمله آثار مکتوب این عالم ربانی است.
آیت الله سید ابوالقاسم نجفی دهکردی سرانجام در سن ۸۱ سالگی در شب یکشنبه ششم شوال سال ۱۳۵۳ هجری قمری (برابر با ۱۳۱۵ هجری شمسی) درگذشت و در جوار مقبره زینب بنت موسی بن جعفر(ع) در زینبیه اصفهان به خاک سپرده شد.