غنی سازی 99 درصدی آرد تولیدی برای نانوانیها
مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از غنی سازی 99 درصدی آرد تولیدی برای نانوایی ها خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بهروز جنت گفت: یکی از راه های پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در هر کشوری غنی سازی مواد غذایی پرمصرف است.
وی افزود: نان بخش مهمی از غذای مردم ایران است که براساس بررسی های انجام شده مصرف سرانه نان در ایران 130 کیلوگرم است.
جنت گفت: به همین دلیل نان به عنوان یک حامل مناسب برای غنی سازی با انواع ریزمغذی ها همچون آهن و اسید فولیک در نظر گرفته می شود.
وی تأکید کرد: غنی سازی نان با آهن و اسیدفولیک هیچ تأثیر معنی داری بر رنگ و طعم آن ندارد، بنابراین در ضابطه های غنی سازی مواد غذایی به ویژه آرد بازنگری شد و غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفت.
جنت گفت: پیرو همین برنامه مقدار آرد تولیدی و ماده غنی سازی آرد(پریمکس) مصرفی به عنوان یکی از راه های پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها در قطب های دهگانه کشور مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت و مقرر شد از حدود 4میلیون و 750 هزار تن آرد تولیدی خبازی بجز سنگک با مصرف 900 تن پرمیکس، 4میلیون و 690 هزار تن آن به آرد خبازی غنی شده تبدیل شود.
وی افزود: با انجام حدود20 هزار نمونه برداری در قطب های دهگانه و مورد قبول واقع شدن حدود 19 هزار مورد از آنها، گام عملیاتی بسیار مهمی در غنی سازی آرد به عنوان ماده اصلی فرآورده غذایی راهبردی، برداشته شده است.