اداره دامپزشکی مشهد به مردم هشدار داد: گوشت های قربانی را حتما 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، مسئول بازرسی و
نظارت شبکه دامپزشکی مشهد از شهروندان خواست: گوشت های
دکتر شهرام کرباسی افزود: با توجه به بیماری های انتقالی از دام به انسان، شهروندان حتما برای ذبح و قربانی به مراکز مجاز و اعلام شده از سوی اداره کل دامپزشکی مراجعه کنند و از ذبح دام در منازل و سطح شهر خودداری نمایند.
کرباسی تاکید کرد: با توجه به اینکه عوامل بیماری زا از طریق خون و گوشت گرم به انسان منتقل می شود گوشت قربانی باید 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا عوامل بیماری زای احتمالی آن از بین برود.