میزان افزایش سالانه سطح زیرکشت زعفران در خراسان رضوی پنج هزار هکتار اعلام شد.
محمد نقیبی افزود: حجم تولید این محصول در خراسان رضوی در سال 95 - 94 رقمی معادل 294 تن بوده است.
نقیبی با اشاره به اینکه متوسط مصرف جهانی زعفران 320 تا 330 تن است که هم اکنون بیش از نیاز جهانی در استان تولید می شود، بیان کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی، باید سطح کشت زعفران کاسته شود و در مقابل افزایش بازده تولید این محصول در دستور کار قرار گیرد.
وی وضعیت کنونی توسعه کشت زعفران را بی برنامه دانست و گفت: باید به تناسب مدیریت تولید، کشت و برداشت از واحد ،سطح بازاریابی مناسب هم انجام شود، در غیر این صورت تولید زعفران آسیب جدی می بیند.