جشنواره ثبت ملی مهارت پخت شیشلیک در شاندیز برگزار شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در این زمینه گفت:این جشنواره به صورت جمعی با پخت شیشلیک 205 متری در حاشیه خیابان و پیش روی مردم در شهر شاندیز خراسان رضوی برگزار شد .
سید جواد موسوی گفت: در پخت این غذای سنتی مخصوص شهر شاندیزکه قدمتی بیش از 50سال دارد بیش از دو هزار و 500قطعه گوشت مخصوص شیشلیک استفاده شده بود .
او گفت: اجرای موسیقی سنتی، اجرای شعر طنز درباره شیشلیک و استندآپ کمدی از برنامه های حاشیه ای این جشنواره بود.
ثبت ملی شیشلیک به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری شهرستان طرقبه -شاندیز و برندی برای گردشگری حلال در این شهرستان است.
طرقبه و شاندیز تابستان 1387 از یکی از بخش های شهرستان مشهد به یکی از شهرستانهای خراسان رضوی ارتقاپیدا کرد.