کارگروه شورای آرد و نان آبادان امروز به بررسی کیفیت نان پرداخت .
نخستین کارگروه شورای آرد و نان آبادان امروز با موضوع بررسی کیفیت کار آغاز به کار کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، فرماندار آبادان در این جلسه با اشاره به مطلوب
نبودن کیفیت آرد و نان در شهرستان گفت: باید با نظارتهای مستمر شبکه بهداشت،
تعزیرات حکومتی و شورای آرد و نان کیفیت نان را افزایش داد و با نانواهای متخلف در
این زمینه برخورد کرد.
آقای شهبازی
افزود: با آموزش کارکنان 157 نانوایی شهرستان آبادان شاهد افزایش کیفیت و پخت
نانهای متنوع تر در این شهر خواهیم بود.
نظارت بر
توزیع آب و آرد ، نصب نرخ نامه و مجوزهای بهداشتی و نظارت بهداشت بر پوشش کارکنان
نانوایی ها از مصوبات این جلسه بود.