تصویب 7 سند آموزشی در مجلس دانش آموزی
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مجلس دانش آموزی تاکنون 7 سند آموزشی را تصویب کرده که این اسناد مشکلات زیادی را در آموزش و پرورش حل کرده است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا کفاش در مراسم آغاز به کار هشتمین دوره مجلس دانش آموزی این اسناد را حقوق دانش آموزی، چگونگی ارتقاء کنکور، عدالت آموزشی و رسیدگی به دانش آموزان مناطق محروم عنوان کرد.
کفاش افزود: قوانین، آئین نامه ها، مقررات و دستورالعمل های این مجلس از سوی خود نمایندگان تنظیم، ارتقاء و بازنگری و برای اجرا ابلاغ می شود.
وی به نقش نمایندگان مجلس دانش آموزی در استان ها و مناطق محروم اشاره کرد و گفت: این نمایندگان در حوزه های انتخابیه و استان ها مسائل منطقه ای را به گوش مسئولان و مدیران می رسانند و با حضور در جلسات باعت ارتقاء فعالیت های آموزشی و پرورشی می شوند.
وی افزود: حضور این نمایندگان در سطح مدارس یعنی به عنوان شوراهای دانش آموزی بسیار مؤثر است و نوع نگاه آنان می تواند زمینه مناسبی از مشارکت اجتماعی در امر تعلیم و تربیت فراهم کند.
کفاش تاکید کرد: دانش آموزان در این مجلس یاد می گیرند که چگونه رأی بدهند، مشارکت کنند و مسئولیت پذیر باشند و به انتخاب شدگان و انتخاب شوندگان احترام بگذارند و تمرین کنند که در آینده مدیرانی موفق و دست اندرکارانی گرانقدر برای جمهوری اسلامی باشند.
در هشتمین مجلس دانش آموزی که در ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی ادامه دارد، نامزدهای هیئت رئیسه مجلس دانش آموزی به بیان دیدگاه ها و برنامه های خود می پردازند و هفت نفر از میان 44 دانش آموز انتخاب می شوند.
تعداد نمایندگان این مجلس 150 دانش آموز است که نیمی از آنان دختر هستند که برای مدت دو سال بعد از برگزاری مستقیم انتخابات به عنوان نمایندگان مجلس دانش آموزی انتخاب می شوند.
پنج نفر از دانش آموزان اقلیت دو نفر از میان دانش آموزان با نیازهای ویژه و دو نفر از دانش آموزان مدارس خارج از کشور نیز در این مجلس حضور دارند.