بدنبال توافق مرزی میان انگلیس و فرانسه؛
سارکوزی امضای خودش را زیر سوال برد!
مقام سابق فرانسوی از توافق مرزی میان فرانسه و انگلیس که در سال 2003 به امضا رسیده بود انتقاد کرد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فرانس 24، رئیس جمهور سابق فر انسه از توافق مرزی «توکه» میان فرانسه و انگلیس انتقاد کرد.
نیکولا سارکوزی که خود در سال دوهزار و سه توافق مرزی «توکه» را با انگلیس به عنوان وزیر کشور وقت فرانسه امضا کرده بود زیر سوال برد. سارکوزی که بار دیگر نامزد ریاست حزب جمهوری خواهان است در اجتماع جوانان حزبش در توکه فرانسه به این توافق حمله کرد.
در انتخابات درون حزبی آلن ژوپه شهردار بوردو رقیب نیکولاسارکوزیست و طبق آخرین نظرسنجی ها با کسب سی و هشت درصد آرا پیروز انتخابات خواهد بود. این درحالی است که سارکوزی تنها بیست و چهار درصد آرا را کسب کرده است.
توافق توکه، نخستین توافق مرزی بین فرانسه و انگلیس در زمینه مبارزه با روند مهاجرت غیر قانونی است که با محوریت تمهیدات مرزی بنادر دریای مانش و دریای شمال، در چهارم فوریه سال دوهزار و سه به امضای وزرای کشور فرانسه و انگلیس رسید.