دکتر کوروش جعفریان:
ذائقه مصرف نمک بالا در ایرانیها پیش از تولد ایجاد میشود
عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ذائقه مصرف بالای نمک ایرانی ها در دوران جنینی شکل می گیرد وقتی که مادران باردار بیش از اندازه نمک مصرف می کنند.
دکتر کوروش جعفریان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نشست خبری کنگره بین المللی تغذیه افزود: هزار روز اول زندگی برای شکل دادن به ذائقه بسیار اهمیت دارد و ما باید در همان سال های اول کودکان را به خوردن غذا با نمک پایین عادت دهیم.
وی گفت: در کشور ما نظارت بر تولید مواد غذایی غیرممکن است زیرا ما تولید کننده های متعددی داریم، مثلا اگر بخواهیم بر وضع نان نظارت کنیم باید به تعداد نانوایی های کشور ناظر بفرستیم.
جعفریان افزود: اگر شرکت های مادر تخصصی برای مواد غذایی ایجاد کنیم، کار نظارت هم آسان تر می شود زیرا محصولات تحت نظر تعداد محدودی نام تجاری مشخص در بازار عرضه می شوند.
صدا و تصویر دارد.