دومین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره تغذیه ایران برگزار میشود
دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه گفت: این کنگره هر دو سال یک بار به همت یکی از دانشگاههای علوم پزشکی برگزار میشود که امسال دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجری آن است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر گیتی ستوده در نشست خبری دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره تغذیه ایران هدف از برگزاری این کنگره را معرفی آخرین دستاوردهای پزشکی و تبادل نظر میان استادان دانشگاه های داخلی و خارجی دانست و افزود: محورهای کنگره شامل امنیت تغذیه ای، تغذیه سلولی - مولکولی، مراقبت تغذیه ای در بیمارستان، تغذیه و بیماری، نقش علوم غذایی و تکنولوژی و تغذیه برای گروه های ویژه است.
وی گفت: کمیته برگزار کننده برای کنگره امسال عنوان "به سوی آینده روشن تر تغذیه از علم تا عمل" را انتخاب کرده است و دانشکده های علوم تغذیه ای همراه با انجمن تغذیه ایران برگزار کنندگان این کنگره هستند.
دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه افزود: کنگره امسال شامل 9 سخنرانی کلیدی جامع، 9 کارگاه آموزشی و 66 سخنرانی در سمپوزیوم هاست.
ستوده گفت: 24 مهمان خارجی از آمریکا، اروپا و کشورهای آسیای شرقی داریم، سمپوزیوم ها هم شامل مسائلی مانند چاقی، تغذیه و باروری، نقش ویتامین D در سلامت و عوامل فرهنگی موثر بر انتخاب غذا هستند.
دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه گفت: در مجموع 1226 مقاله برای ما ارسال که از میان آنها 407 مقاله در محور تغذیه و بیماری، 142 مقاله در محور تغذیه برای شرایط ویژه، 77 مقاله در محور مداخلات تغذیه بر مبنای جامعه، 36 مقاله در محور تغذیه سلولی - مولکولی و 31 مقاله در محور نقش علوم غذایی انتخاب شده است.
دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره تغذیه ایران از 14 تا 17 شهریور در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می شود.