آغاز برداشت زیتون در سیستان و بلوچستان
برداشت زیتون از 360 هکتار از زمینهای سیستان و بلوچستان آغاز شد.
برداشت این محصول تا اواسط مهر ادامه دارد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این گونه گیاهی به کم آبی و شوری آب مقاوم است و سازگاربا شرایط آب و هوایی سیستان و بلوچستان است .
رئیس جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان پیش بینی کرد : امسال از هر هکتار اراضی زیر کشت زیتون یک و نیم تن محصول برداشت شود.
در سیستان و بلوچستان دوگونه زیتون زرد محلی دزفولی و روغنی محلی زاهدی برای روغن گیری ودو نوع شنگه و ماری برای کنسرو سازی تولید می شود.
وی گفت : زیتون تولیدی استان به لحاظ رنگ و بو نسبت به زیتون شمال کشور کیفیت بهتری دارد و بعلت استفاده نکردن از کود و سم کاملا ارگانیک است .
نجمی زاده کارشناس تغذیه هم گفت : این ماده غذایی،ضد سرطان و سرشار از کلسیم و پروتئین است و به لحاظ داشتن کلسیم هم ردیف با شیر محسوب می شود .