پیشخوان مطبوعات؛
از غروب عدالت در ریو تا طلوع مقابله جدی با قاچاق
روزنامههای 28 مرداد از کودتا علیه ورزشکاران ایرانی با داوری سیاه در المپیک قلم زدند و به طراحی سناریوی مبارزه با پورشههای قاچاق پرداختند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه های پنجشنبه با تصویری از مرد آهنین ایران به دکه ها آمدند و از عملکرد مدال فروشان المپیک در رشته وزنهبرداری قلم زدند.
روزنامه اعتماد با تیتر "طلای ایران!" نوشت: سلاخی کردن فقط این نیست که چاقو رابرداری و با آن به جان کسی بیفتی، اینکه در مقابل دیدگان صدها میلیون بیننده تلویزیونی امید یک ملت را با قربانی کردن قهرمانشان ناامید کنی سلاخی بزرگی است.
روزنامه ایران هم تیتر "داد بهداد علیه بیداد" را زد و به نقل از بهداد سلیمی آورد: رأی هیئت ژوری کاملاً سیاسی بود هیچ مشکل فنی وجود نداشت.
امحای 22 میلیارد تومان کالای قاچاق سر و صدای زیادی را در پیشخوان آخرین روز هفته به راه انداخت.
روزنامه خراسان با تیتر "آتش به جان قاچاق"، از قول رئیس سازمان جمع آوری اموال تملیکی نوشت: حجم کالای امحا شده در تهران بیش از 400 تن و ارزش تقریبی 15 میلیارد تومان و در سایر استان های کشور 7 میلیارد تومان بود، با این حال 13 خودروی لوکس قاچاق از ماجرای امحا جان سالم به در بردند، چرا که قرار بر این شده که این خودروها به جای امحا، صادر شوند.
دیدار رئیس جمهور با وزیر امورخارجه نروژ از دیگر خبرهای نیم صفحه نخست روزنامه های امروز بود.
روزنامه اطلاعات با تیتر "بهرهگیری از فرصتهای برجام نیازمند اجرای کامل و سریع تعهدات است"، صحبت های دکتر روحانی پیرامون گسترش مناسبات و همکاریها میان ایران و کشورهای دوست از جمله نروژ را منتشر کرد.
ماجراهای کودتای ننگین 28 مرداد هم به مناسبت سالروز این کودتا در صفحات مطبوعات نقش بست.
روزنامه شرق با تیتر "چوب به دستان کودتا" به بررسی رابطه حکومت کودتا با اوباش پرداخت و از نقش شبکه جاسوسی انگلیس در سازماندهی اراذلواوباش قلم زد.
قراردادهای جدید نفتی موسوم به IPC امروز هم در خبرهای مطبوعات به چشم می خورد.
روزنامه جوان در گزارشی با تیتر "15 اشکال قراردادهای نفتی را برطرف کنید" از نامه رهبر معظم انقلاب به رئیس مجلس برای اصلاح قراردادهای نفتی خبر داد.
جوان نوشت: یک نماینده مجلس مدعی است، نامه اخیر مقام معظم رهبری به رئیس مجلس نشان داد IPC دارای نکات مبهم فراوانی است که پیش از خروج از مجلس باید اصلاح شوند.
فیلمبرداری مسئولان سفارت انگلیس و فرانسه از پادگانهای غرب کشور نیز زیر ذره بین روزنامه های پنجشنبه بود.
روزنماه وطن امروز تیتر "توقیف دیدهبانان داعش" را بر نیم صفحه اول زد و به نقل از یک مقام اطلاعات سپاه کردستان نوشت: یک مرد به نام «سباستین سورن» و یک زن به نام «شارلوت لوپز وارونه والر» که به ترتیب رایزن سیاسی فرانسه و دبیر دوم سفارت انگلیس در تهران هستند که تنها مجوز اقامت در هتل آذربایجان و هتل شادی سنندج را داشتهاند و انجام فیلمبرداری از مجموعههای نظامی ارتش و سپاه و رودخانههای مرزی غیرقانونی و نامحسوس بوده است.
روزنامه کیهان هم با تیتر "وحشت پدرخواندههای داعش از ائتلاف نظامی ایران و روسیه" آورد: پرواز جنگندههای روسی از پایگاه همدان و هدف قراردادن مواضع تروریستهای تکفیری در سوریه بازتاب گستردهای در جهان داشت، از غافلگیری و اظهار تاسف کاخ سفید و هراس رژیم صهیونیستی و متحدان عربش تا تحلیل کارشناسان مبنی بر تشکیل یک ائتلاف نظامی ضد تروریستی کارآمد.
پای پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی امروز هم در پیشخوان مطبوعات باز شد.
روزنامه آرمان در گزارشی با تیتر "4 مورد قصور در پرونده کیارستمی" از قول یک مقام مسئول در سازمان نظام پزشکی نوشت: در پرونده مرحوم کیارستمی دو مورد قصور پزشکی و دو مورد قصور انتظامی بوده است. این در حالی است که حواشی این پرونده همچنان ادامه دارد و بعد از مدت ها تازه پرده از برخی مسائل برداشته شده و نام متخصص بیهوشی به میان آمده است.