ماندگاری بیشتر غلات با پرتودهی هسته ای+ فیلم
با استفاده از این سامانه، ماندگاری محصول چهار برابر می شود
نخستین بار در کشور، برای افزایش ماندگاری، در سیلوهای گندم گلستان از پرتودهی هسته ای استفاده شد.
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران امروز در گرگان گفت: با استفاده از این سامانه، ماندگاری محصول که سه ماه است، چهار برابر می شود و به یک سال می رسد.
حسین خلفی افزود: این سامانه در شبانه روز، 40 تا 50 تن محصول را با حفظ ارزش غذایی، ضدعفونی می کند.
وی گفت: دانشمندان جوان شرکت های دانش بنیان این سامانه را مطابق استانداردهای روز دنیا ساختند.
رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران افزود : هزینه ساخت سامانه پرتودهی هسته ای را 2 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با نگاهی صادراتی، دنبال تولید انبوه این سامانه، با ظرفیتی بیشتر هستیم.
خلفی گفت: ایران هفدهمین کشوری است که به این دانش دست یافته است.