دکتر مسعود قاسمی:
سن ابتلا به بیماریهای قلبی به 35 سال رسیده است
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران گفت: سن ابتلا به بیماریهای قلبی در جهان به 30 تا 35 سال کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر مسعود قاسمی در نشست خبری هجدهمین کنگره بین المللی نارسایی قلبی افزود: رشد بیماری های قلبی در جهان بی سابقه است و در کشور ما 40 درصد مرگ و میر بیماری های غیرواگیر به علت نارسایی قلبی است.
وی گفت: اگرچه سرطان ها، دیابت و بیماری های ریوی نیز از جمله بیماریهای غیرواگیرند اما در این بین بیماری های قلبی در کشور ما از هر 10 نفر 4 نفر را به کام مرگ می برد.
قاسمی افزود: ریسک ابتلای افراد سیگاری به بیماریهای قلبی 5 برابر افراد عادی است و نمک اضافی در سبد غذایی ایرانیان ریسک ابتلا به نارسایی قلبی را بشدت افزایش داده است.
وی گفت: شیوع افسردگی در بیماران قلبی و عروقی تا حدود 25 درصد است.
دکتر قاسمی ادامه داد: این کنگره با 20 سخنران داخلی، 20 مهمان خارجی، 50 شرکت تجهیزات پزشکی و 1500 پزشک از گروه های مختلف پزشکی با هدف ارایه تازه های قلب و عروق برگزار می شود.
وضع ایران در درمان نارسایی قلبی رضایت بخش است
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران گفت: در درمان بیماری های قلبی و استفاده از روش های درمانی، کشور ما از سایر کشورها کم ندارد.
دکتر قاسمی افزود: بسیاری از روش های استاندارد و تائید شده جهانی در درمان بیماری های قلب و عروق در کشور ما انجام می شود.
وی ادامه داد: تعویض دریچه آئورت بدون جراحی از طریق پا، ترمیم رگ های بزرگ بدون جراحی، درمان واریس با لیزر و بصورت سرپایی توسط متخصصان قلب و عروق از جمله این روش هاست که متخصصان ایرانی در آن تبحر دارند.
قاسمی گفت: اکوهای سه بعدی و چهاربعدی ازجمله تکنیک های تازه در تشخیص بیماری های قلبی در کشور است.
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران افزود: درمان واریس به روش لیزر تا 90 درصد موفقیت آمیز است و بازگشت این بیماری را در رگ درمان شده منتفی می کند.
وی گفت: تا سال 2025 بیماری های قلبی باید 25 درصد کاهش یابد و از این رو اصلاح روش هایی پر خطر درکشور ما از جمله استفاده از روغن های جامد ضرورت دارد، همچنین رشد دیابت نوع 2 در نوجوانان ابتلا به بیماری های قلبی را در کشورتشدید کرده است که باید کنترل و پیشگیری شود.
هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق از 23 تا 26 شهریور در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود.