نایب رییس فدراسیون بوکس؛
ناطق نوری به نشانه اعتراض به ریو نرفت
نایب رییس فدراسیون بوکس گفت: رییس فدراسیون بوکس به نشانه اعتراض به المپیک ریو نرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ روح اله حسینی در خصوص غیبت ناطق نوری رییس فدراسیون بوکس در المپیک ریو افزود: ناطق نوری به نشانه اعتراض نسبت به برخی رفتارها به ریو نرفت و بوکسور تیم ملی در المپیک بدون همراه حضور داشت.
وی گفت: در واقع در آستانه المپیک ریو، کمیته ملی المپیک بلیت سفر رییس فدراسیون بوکس را ارسال کرد که مانند بلیت سایر روسای فدراسیون ها نبود،
حسینی در خصوص عملکرد احسان روزبهانی در المپیک ریو افزود: از قبل میدانستیم که احسان روزبهانی در المپیک ریو نتیجه نمیگیرد اما تحت فشار وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک صحبتی نکردیم تا حاشیهای ایجاد نشود.
نایب رییس فدراسیون بوکس به دلایل ناکامی بوکس ایران در کسب سهمیه المپیک ریو اشاره کرد و گفت: تدارکات خوبی برای تیم ملی نداشتیم با برپایی اردوها در خوابگاه نصرت و تخصیص اتاقهای 20 تا 30 نفره به بوکسورها و یک تغذیه معمولی نمیتوان سهمیه المپیک گرفت. بوکسورها و مربیانشان 2 سال بدون حقوق کار کردند و این شرایط در شأن تیم ملی نبود.
وی افزود: در مرحله آخر پنج المپیک گذشته توانستیم به سهمیه المپیک برسیم اما برای مرحله آخر مسابقات انتخابی المپیک نتوانستیم تیمی اعزام کنیم چرا که با حملات تروریستی اروپا روادید فرودگاهی به ایرانیها داده نمیشد. از بین سه بوکسور منتخب ایران شانس کسب حداقل 2 سهمیه را داشتیم.
نایب رییس فدراسیون بوکس با اشاره به بودجه کم فدراسیون بوکس گفت: با این شرایط و بودجه کم انتظاری از بوکس وجود ندارد. در سال حدود 35 بوکسور را به طور حرفهای تحت پوشش قرار میدهیم و در 2 سال گذشته 42 اردوی تدارکاتی برای تیم های ملی و تیم APB برگزار کردیم که یک رکورد محسوب میشود. ضمن آنکه در سال حدود یازده اعزام با همین بودجه برای بوکس داریم.
وی با اشاره به بازیهای آسیایی 2014 اینچئون افزود: در این بازیها 2 نقره و یک برنز کسب کردیم. قبل از اعزام تیم ملی، 6 تورنمنت تدارکاتی داشتیم و ملی پوشان هفت ماه حقوق دریافت می کردند اما بعد از این بازیها نسل بوکسورها نیز تغییر کرد که با این شرایط زمان و بودجه برای تشکیل تیم جدید لازم داریم.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوکس ایران صاحب 25 سهمیه المپیک و حدود 25 مدال بازی های آسیایی شده است که به نوعی یک رکورد محسوب میشود.
حسینی با اشاره به استخدام یک مربی اوکراینی پس از بازیهای آسیایی اینچئون گفت: این مربی خارجی کارنامه خوبی داشت و قرار بود برای پیشرفت و تحول بوکس در ایران استخدام شود اما پس از یک ماه فعالیت در کشور کیفیت خوبی از خود نشان نداد با این حال مجبور بودیم تا پایان قرارداد 6 ماهه او با فدراسیون این مربی را حفظ کنیم.
وی افزود: اکنون نیز اگر مربی خوبی از کشورهای روسیه، کوبا و یا ازبکستان بخواهیم مجبور به پرداخت هزینه های بالایی هستیم. به همین علت برای استخدام مربی خوب خارجی بودجه کافی لازم است.