کارگاه آموزش مدیریت ایمنی و پیشگیری از سوانح ریلی با حضور باقری دستیار ویژه و مشاور وزیر راه وشهرسازی، مدیرکل ایمنی وبرنظارت بر شبکه راه آهن، مدیرکل خط و سازه های فنی،مدیرکل سیرو حرکت، مدیرکل راه آهن یزد، اعضاء کمیسیون سوانح ادارات کل مناطق (یزد، کرمان، جنوبشرق و فارس) ودیگر مسئولین به مدت دو روز در راه آهن یزد برگزار شد.
حمل 300 هزار تن گوگرد ترانزیتی در خطوط ریلی خراسان
مدیر کل راه آهن خراسان از حمل 300 هزار تن گوگرد ترانزیتی در ماه های آتی از مرز ریلی سرخس خبر داد.
بنابر گزارش روابط عمومی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ درپی بررسی و مطالعه میزان حمل و نقل جاده ای، تلاش در راستای انتقال حمل جاده به روی ریل، جذب بار ریلی و رسیدگی به مشکلات مشتریان ریلی، جلسهای با حضور مدیرکل راه آهن خراسان، جمعی از مسئولان اداره کل راه آهن خراسان و مشتریان ریلی برگزار و با هماهنگی های انجام شده در خصوص حمل بار، پیگیری حمل گوگرد ترانزیتی در ماه های آتی از طریق مرز ریلی سرخس صورت می گیرد.
محمد هادی ضیایی مهر مدیرکل راه آهن خراسان از همکاری تنگاتنگ راه آهن و شرکتهای حمل و نقل ریلی خبر داد و گفت: راهآهن انتظار دارد با توجه به اعمال تخفیفات خوب (کود30درصد ، گوگرد 35 درصد و پنبه 30 درصد) و تعامل بسیار خوب صورت گرفته، حمل ضایعات پنبه،کود، شمش آلومینیوم و ... نیز توسط خطوط ریلی انجام شود و چنانچه مشکلاتی در جهت حمل ریلی کالاهای فوق است، جهت رفع آن تلاش کنیم.
ضیایی مهر افزود: با هماهنگی و پیگیری انجام شده با شرکتهای حمل و نقل بین المللی پیش بینی می شود تا حمل حداقل 300 هزار تن گوگرد ترانزیتی در ماه های آتی از طریق ریل صورت گیرد.
در این جلسه، مشتریان ریلی تحمیل هزینه های اضافی در مقصد(تخلیه و بارگیری اضافی جهت انتقال محموله تخلیه شده از ریل به انبار و...) و پرداخت سایر هزینه های بارگیری و تخلیه در مبداء و مقصد با راه آهن را اصلی ترین مشکل ترغیب صاحبان کالا به حمل و نقل جاده ای برشمردند و خواستار مساعدت و کاهش بیشتر هزینه های حمل و نقل ریلی شدند.
کارگاه آموزشی مبارزه با پولشویی برگزار شد
دومین کارگاه آموزشی مبارزه با پولشویی، در اجرای مصوبات کمیته مبارزه با پولشویی با حضور نمایندگانی از اداره کل تدارکات و پشتیبانی، منابع انسانی و تشکیلات، امور مالی و اموال، حراست، ذیحسابی و طرح های عمرانی و دفتر مدیریت عملکرد در سالن کنفرانس ساختمان مرکزی راه آهن برگزار شد.
در این کارگاه عنوان شد که واژه پولشویی برای توصیف فرآیندی که در آن پول غیرقانونی حاصل فعالیت های مجرمانه مانند قاچاق مواد مخدر، قاچاق اسلحه و کالا، قاچاق انسان، رشوه، اخاذی، کلاهبرداری و ... است، در چرخه ای از فعالیت ها و معاملات مالی وبا گذر از مراحلی، شسته شده و به عنوان پولی قانونی، موجه و مشروع جلوه داده می شود.
پولشویی دارای آثار و تبعات منفی فراوانی در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی است که آثار و تبعاتی همچون گسترش فساد و ارتشا در سطح جامعه، تضعیف بخش خصوصی،کاهش اعتماد به بازارهای مالی، کاهش درآمد دولت، تقویت منابع و شبکه مالی مجرمین بدنبال دارد و تبعات منفی این پدیده شوم موجب شده است تا حاکمیت کشورها همگام با مراجع بین المللی در صدد مبارزه با آن برآیند.
با تصویب قوانین و مقررات لازم و اجرایی کردن آن ها، از وقوع این جرم در موسسات مالی پیشگیری یا در صورت وقوع، متخلفان شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می شوند.
در دومین دوره مبارزه با پولشویی مباحثی نظیر تعریف پولشویی، تاریخچه پولشویی، جرائم منشا پولشویی، انواع پولشویی و قوانین و آیین نامه های اجرایی مربوط به پولشویی توسط ظفری عضو مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد و دارایی مطرح شد.
افزایش 247 درصدی عملکرد تناژ و 74 درصدی تن کیلومتر راه آهن شمالغرب
مدیرکل راه آهن شمالغرب از افزایش 247 درصدی تناژ و 74 درصدی تن کیلومتر راه آهن و 225 درصدی تعداد واگن بار گیری شده راه آهن شمالغرب در چهار ماهه اول سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال خبر داد.
علی خدایی گفت: در این مدت 133 هزار و 145 تن بار تخلیه شده با 2239 واگن را در برنامه کاری داشته است.
وی از افزایش 20 درصدی تن کیلومتر بار خالص و 21درصدی تن کیلومتر بار ناخالص حمل شده راه آهن شمالغرب درچهارماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل خبر داد.