دستگاه خشک کن میوه و سبزیجات به مرحله تولید صنعتی رسید
دستگاه خشک کن میوه و سبزیجات با مادون قرمز با تلاش محققان ایرانی به مرحله تجاری سازی و تولید صنعتی رسید.
رئیس ارتباط با صنعت دانشگاه خواجه نصیر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، درخصوص این دستگاه گفت: این دستگاه برای خشک کردن میوه، مرکبات و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد.
حمید خرسندتصریح کرد: گرمایش تابشی موضعی، بازده بالا و قابلیت برنامه دهی آسان از مزیت های این دستگاه است.
وی افزود: این دستگاه به همت محققان مرکز رشد این دانشگاه نخستین بار در ایران تولید شده است.
خرسند گفت: سیستم های کنترل، خلاء و چرخش دورانی روی این دستگاه نصب شده است.