برپایی جشنواره ای خوش مزه در فومن
این جشنواره در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد
جشنواره غذاهای محلی گیلان در فومن برگزار شد.
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان گفت : در این جشنواره که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد ، 30 نوع غذای محلی به نمایش درآمد.
خانم بیابانی افزود : باقالی خورشت ، فسنجان ، آلو مثما و ترش تره از معروفترین غذاهایی محلی است که در جشنواره غذاهای محلی گیلان ارایه شد.
وی گفت : در حاشیه این جشنواره ، نمایشگاه صنایع دستی گیلان نیز دایر شد.
مسئول برگزاری جشنواره غذاهای محلی گیلان افزود : در این نمایشگاه 500 قطعه صنایع دستی نظیر حصیر ، گلیم ، انواع عروسک های دست ساز و تابلوهای زینتی به نمایش گذاشته شد.
حدود 170 نوع غذای محلی و 80 نوع صنعت دستی در گیلان تهیه می شود.