افزایش بیماریهای کبد در منطقه جنوبی خلیج فارس افزایش
بیماریهای کبد در منطقه جنوبی خلیج فارس افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس بیمارستان کیش با بیان این خبر گفت: بی تحرکی، تغییر رژیم های غذایی و استفاده از غذاهای پر چرب از مهمترین عوامل تهدید کننده کبد است که بیماری های فراوانی را با خود به همراه می آورد.
محمد خلخالی افزود: در برخی موارد این بیماری با علایمی مانند خستگی و احساس ناراحتی در قسمت فوقانی شکم همراه است.
وی بیان کرد: مهمترین روش درمانی در این بیماری، رفع علت زمینهای بروز بیماری است که کاهش وزن در افراد چاق، ترک مصرف مشروبات الکلی، کنترل بیماری دیابت، کاهش چربیهای خون و تغییر در شیوه زندگی و انجام فعالیت بدنی مهمترین اصول درمان این بیماری است.
این متخصص بیماری های داخلی افزود: کلینیک کبد بیمارستان کیش با همکاری شبکه هپاتیت ایران در بالاترین سطح تخصصی و فوق تخصصی از حدود دو سال قبل دایر شده و خدمات تشخیصی، بیماریابی، آزمایش ، فیبرو اسکن، واکسیناسیون هپاتیت B و برنامههای درمانی را به مردم جزیره، ایران و منطقه ارائه می کند.
رئیس بیمارستان کیش اظهار داشت: برای پیشگیری و تشخیص میزان چربی کبد استفاده از دستگاه پیشرفته فیبرواسکن در دنیا مرسوم شده است که بیمارستان کیش هم بعد از تهران در تمامی روزهای هفته با حضور پروفسور علوی، رئیس مرکز هپاتیت خاورمیانه به پذیرش بیماران می پردازد.
خلخالی گفت: جذب بیماران خارجی و داخلی به منظور انجام اقدامات تشخیصی و درمانی در زمینه بیماریهای کبد بخصوص هپاتیت B و C، سندرم متابولیک، کبد چرب و نارسایی کبد از برنامه های دیگر این مرکز در جزیره کیش است که ارائه داروهای جدید و پروتکلهای تشخیصی و درمانی به روز ازجمله این برنامههاست.